Szerintetek melyik jobb ötlet karácsonyra? Ti melyiket
választanátok?
Figyelt kérdés
Barátommal 10 hónapja vagyunk jelenleg együtt. Karácsonyra azt szeretném, hogy valami egyénit is adjunk egymásnak. Két dologra gondoltam: Készítsek zenés-közös képes videót VAGY egy idézetes-közös képes naptárat? Ti melyiket választanátok?
huuh, nagyon megharagszol, ha azt mondom, hogy ez nagyon nyálas?? :( de ha mindenáron ezt akarod, akkor inkább a klip.
2013. nov. 16. 17:04
2/10 A kérdező kommentje:
Írhattok egyéni ötleteket is!!!
2013. nov. 16. 17:07
3/10 anonim válasza:
Videóra szavaznék.
2013. nov. 16. 17:09
4/10 anonim válasza:
Hát én fiúként egyiknek sem örülnék. Az egyéni ötlet meg arról szól, hogy 10 hónapja odafigyelsz a párodra, biztosan említett valamit ez idő alatt, hogy mit szeretne, mire vágyik...
2013. nov. 16. 17:17
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg kedves a kérdezőtől, hogy szeretne valamilyen személyre szóló ajándékot adni a barátjának!
Ha nagyon jó a kapcsolatotok, akkor a naptár is jó választás lehet, mert ezzel sugallod felé, hogy hosszútávra tervezel vele.
Mást ajánlani kissé nehéz, mert te ismered őt!
2013. nov. 16. 17:18
6/10 anonim válasza:
Párod mennyi idős?
2013. nov. 16. 17:21
7/10 anonim válasza:
Klipet en csinaltam tobbet is. A parom buszken mutogatta a baratainknak. De o mar idosebb, jobban ertekeli, mint egy kamasz. Viszont ha dul a love, akkor a baratod is imadni fogja.
2013. nov. 16. 17:25
8/10 A kérdező kommentje:
párom 25 éves (:
2013. nov. 16. 17:38
9/10 anonim válasza:
(5-ös voltam) én egyszer csináltam neki kis kártyákat, melyekre különböző dolgokat írtam, így pl.: hát masszázs, teljes test masszázs, forró csók, film nézés, kirándulás stb.
Még gondolkodom, hogy mit lehetne...Páromnak előző karácsonyra egy kisfiút ``adtam``, bár mi már 9,5 éve együtt vagyunk ;o)
2013. nov. 16. 17:54
10/10 anonim válasza:
Ha pólóban szeret aludni, akkor nyomtathatsz rá egy közös képet, vagy vicces szöveget, amit csak ti értetek, de ha tudsz varrni, akkor a pólóra rávarrhatsz olyan dolgokat, ami emlékeket idéz fel neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!