Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nevet választanátok ebben az esetben?
Nálunk két pár is ebben a cipőn járt. Mind a ketten maradtak az eredeti nevüknél.
Felmerült egy olyan opció, hogy a Kovácsné Kovács Anita helyett, K. Kovács Anita rövidítést veszi fel, de aztán ez is a végén elmaradt.
Olyat is lehet, hogy a saját vezetékneved helyett felveszed a párodét. A gyakorlatban akkor is maradsz Kovács Anita, de az összes iratodat ugyanúgy ki kell cserélni. :) Viccesen hangzik, meg hülyeségnek tűnhet, de ha a névváltoztatással az összetartozást akarod kifejezni, akkor akár meg is érheti a macera.
Egy ismerősöm lett így Szabó Juditból Szabó Judit az esküvője után, tőle tudom.
Én nem díjazom a névváltoztatást eleve, szóval ha Kovács Anitának születtem, akkor az is maradnék.
De ha mégis rámjönne, vagy a párom akarná a jelzést, akkor a Kovács Péternét választanám.
A többi szerintem bonyolult vagy vicces. Amúgy ennél már csak az furább, amikor mindketten doktoráltak... Pl. dr.Kovácsné dr. Kovács Anita :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!