Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon "égő" a batyus lagzi?
Úgy értem, ha valakinél nagy a család, vagy a család szeretne elmenni, de NINCS RÁVALÓ. A pár is a szíve mélyén szeretné, ha mindenki ott lehetne, de legalábbis a vér szerinti rokonok, meg persze a tanúk.
Nagyon nagy butaság, ha mindenki hoz magával valami kis sütit, főtt kaját, pezsgőt stb? (Ezt ők beszélnék meg, h pl 2-3 fogásból ki mit főz). És akár a kertben vagy egy olyan étteremben ahova nem bánják ha maguk viszik a ételt/italt ilyen módon megtartani? Persze így ilyen menyasszonypénzt meg egyebeket nem kér a pár, maga a kaja és a jelenlétül az ajándék...
Vagy hülyeség?
Dehogyis :D Szerintem tök aranyos ;)
Akinek nem tetszik, maximum nem jön el!
Pl, én minimálbérből (64.500Ft kézhez) élek, szóval, nem nagyon álmodozhatok "nagy" lagziról.
A kérdés elméleti, mert igazándiból, HA lenne is pénze az embernek ettől függetlenül nagyon buli lenne egy ilyen. Akár az is, ha ha helyben főznénk meg, grilleznénk stb,így ez az egész hozná meg a hangulatot, jókedvet. Szóval, ha lesz valaha vőlegényem nem gáz, ha ilyen esküvő az álmom?
Jav: jelenlétül=jelenlétüK
Én már voltam ilyenen., és nagyon jó volt.
De régen is szokás volt, hogy a lakodalomra a rokonság vitte a baromfit, a disznót, birkát (kinek, mi volt) tésztákat, süteményeket, bort stb.
Azért felesleges drága lakodalmat tartani, hogy a vendégek fizessék ki a kajájukat, hogy bejöjjön a lakodalom ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!