Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nászajándékot készítsek tesóméknak, ami örökre szól?
A nővéremnek lesz az esküvője júliusban. Pénzt ajándékozok, de szeretnék valami személyeset készíteni, ami örökre szól. Ügyes kezeim vannak, sok mindent meg tudok csinálni. Valami kreatív ötletre lenne szükségem. Néhány dolog róluk:
rendőrök, van egy kutyájuk, 30 évesek.
Valami szép, ízléses, nem giccses dolog kellene, ami lehet dísz vagy használati dolog, de szem előtt legyen és nem mehet tönkre. Nem ilyen hagyományos dolgot szeretnék, mint ládika vagy fényképkeret. Valami ötlet?
Ha ügyes kezeid vannak, és a barkácsoláshoz is értesz akkor készíthetsz nekik egy gyönyörű íves különleges rózsapergolát. A két szélére akár beszerezhetsz két szép rózsatövet két cserépben amik őket jelképezik. Az esküvőn felhasználhatják a pergolát a fotózásokhoz vagy akár szabadtéri esküvőn a fogadalomtételhez is. Később a kertjükben a végleges helyére tehetnék. A két rózsát ami őket jelképezi a két oldalára ültethetik és nézhetik ahogy idővel összefonódik a pergolán a két rózsa. Pvc csőből is láttam már ilyen lugast. Ilyesmi fazonra gondolok: [link]
vagy:
Vagy készíthetsz nekik egy nagyon szép előszoba tükröt. Veszel egy sima nagy tükröt és körbe egy szép tiffany stílusú üvegmozaikot kirakhatsz. Vagy ugyanezt üvegfestékkel megvalósíthatod, vagy a keretet rakod ki összegyűjtött törött csempékből mozaikkal.
Ha hímezni szeretsz jó poén lehet a konyhába egy olyan konyharuhát hímezni ami nagyon régen volt divat.
A képen lévő szereplők ők legyenek , (de jó ötlet lehet plusz szereplőként a gólya is.) A felíratba, idézetbe is bele lehetne csempészni a keresztnevüket. Ezzel kapcsolatban semmi nem jut eszembe. Csak a kedvenc ilyen konyharuha felíratom jutott eszembe , de azt nem javaslon:
"Ki az urát nem szereti sárgarépát főzzön neki! Jól megsózza, paprikázza hogy a hideg is kirázza!"
A fotóalbumra már én is gondoltam. De nincs ötletem miből készíthetném el.
Ú, a festés nagyon jó, de nem mernék bele kezdeni. Azért ahhoz tehetség kell, hogy úgy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!