Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete menyasszonyi ruha? Vélemény?
Én nem ragaszkodom a fehérhez, a fél családunk kékben házasodott, de a fekete nem igazán alkalomhoz illő. Inkább akkor sötétkék, sötétzöld, sötétbordó. Nem írtad milyen fazonú ruha, húgom pl varratta, annak lecsatolható az alja így a későbbiekben koktélruhaként hordható pl mások esküvőjén, ez egy fekete ruhával kevésbé működik.
Akárhogy is döntesz, a vőlegényed véleményét azért próbáld kipuhatolni.
Én sem szeretem a fehér ruhát, ezért nekem lila ruhám volt, ami nagyon passzolt a terem diszítéséhez, hiszen az is lila volt, illetve a Férjem inge is.
Pár embernek nem tetszett ( nagymamám.. ) hogy nem fehér, viszont a városházán az anyakönyveztető nő, aki összeadott, utána áradozott, hogy mennyire jól néz ki, és nagyon tetszett még neki is!
Nekem fekete lesz, a vőlegényemnek tetszik.
Nézz szét pár színezett ruha megér egy próbát, pl. a Vera Wang ombréja (van több szín, Magyarországon is lehet kölcsönözni).
Én a sajátom úgy varratom, ajánlom Vera Wang 2012-es őszi kollekcióját, a nyakban összeérő ruha nagyon elegáns, nagyon egyszerű, nagyon nagyon nagyon. :D Eredetileg azt akartam megvarratni, aztán váltottam egy másik darabra a kollekcióban. :)
Érdemes nem kifejezetten esküvői darabokat is nézned, ha idegenkedsz a klasszikusoktól (olyan ruhákra gondolok, amilyenek pl. a Budapest Couture-ben is vannak).
Arra készülj fel, hogy a rokonság ki fog akadni. Az enyém már megtette. Az esküvő arról szól, hogy Te és a Vőlegényed összekötitek az életeteket. Nem értem, miért nem veszik észre magukat, hogy mi értelme van a kiakadásuknak? Miért elvárás a részükről, hogy fehér legyen rajtam. Attól jobban érzik magukat? Miért számít nekik? Nem azért vannak ott, hogy velünk örüljenek? Mert ezek szerint nem...
Lelkileg készülj fel a beszólogatásokra és ne felejtsd el ráírni a meghívóra, hogy senki ne jöjjön feketében és fehérben, mert egy rövid fehér nyári ruhás nőt is előbb néznek menyasszonynak, mint Téged feketében.
A vőlegényeddel beszéld meg, mert ez a Ti napotok. Közös esemény. Neki be kell, hogy jöjjön az ötlet, különben kútba az egésszel! Eleve érdemes összeegyeztetni a ruhákat, hogy jól nézzetek ki együtt, nehogy sötétkék fényű legyen az öltönye és még furább hatása legyen az egésznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!