Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha alá milyen fehérnemű?
Szerintem válaszd azt ami neked kényelmes,ha harisnyakötö akkor az ha sima bugyi akkor az.senki nem fogja látni de neked megkeseritheti a nagy napodat ha e miatt feszengened kell.
Nekem egyszerű bugyi,melltartó és harisnyám volt.
A ruha alá vettem fel, éjszaka meztelenül alszom,plusz reggel6 ra érünk haza, éjszaka nem volt..
Dea nászúton bevetettem a szettet újra
4-es vagyok...
Igazából én a hetköznapokon is hasonlőakat hordok ( fűzőt nem, de ezt a menyaruhá alá sem vettem, hoszen az egész felsőrész egy fűző is volt egyben..)
Ugyanolyan márkát választotttam amit egyébként is viselek, szerintem kénylmesebbet sikerült választani, mint több amit amúgy hordok
Menyasszonyi ruha alá semmiképp nem vennék fűzőt. Egyébként biztos vagy benne, hogy ő fogja rólad levenni a menyasszonyi ruhát? Több okból kérdezem:
1. Nem öltözöl át egészen ágybakerülésig?
2. MEnnyire "bonyolult" a ruhád? Nem lesz szükséged egy avatott segítőre, aki "lehámozza" rólad?
(ÉN nem tudtam egyedül levenni, ha pedig a férjemnek kellett volna ezzel szórakozni, hát nem tudom mennyire lett volna romantikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!