Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz, ha átüt a bugyi...

Miért gáz, ha átüt a bugyi vonala?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha látszik az egész bugyi, az úgy nem szép. Viszont én mikor meglátok valakit és nem üt át sehol a varrás, mindig azon gondolkodok, hogy van-e rajta bugyi egyáltalán...nekem az úgy valahogyan furcsa...

2014. máj. 27. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

szerintem nem gáz, én is mindig azt stírölöm, hogy mi lehet a csajon :D

28/F

2014. máj. 27. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Mert senki nem akar hányni a zsírpárnába vágó gumitól.
2014. máj. 27. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ebben az orszagban minden gaz,a szabadsag cimen,de csak azert mert vannak unatkozo egyenek akik kitalalnak szabadidejukben minden marhasagot es terjesztik,ezzel csak az a baj,hogy nemelyik pihent ezt el is hiszi es meg melle is all.
2014. máj. 27. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Ja hát igen, ebben az országban mindenki a másikat bámulja, és azt nézi mire tud beszólni, miben rosszabb mint ő maga... elég gáz. Normális embereket ilyesmi alapból nem érdekel, mert értelmes dolgokkal foglalkoznak, nem mások bugyivonalával.
2014. máj. 27. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Mert nem túl esztétikus, odavonzza a tekintetet, egy professzionális megjelenést teljesen elronthat:

[link]

[link]

Van, amikor szimplán csak vicces (SMILE!):

[link]

És egyszerűen megoldható:

[link]

2014. máj. 27. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Egyszerűen csak esztétikusabb, ha nem látszik. Az utolsó válaszoló képeinél jól látszik.

Engem magamon nagyon zavar, ha átlátszik, de azzal, hogy másnak látszik, nem igen foglalkozok.

2014. máj. 27. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem baj ha átlátszik csak akkor ha nagyon bevág. 15/f
2014. jún. 18. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!