Mi a teendő arra az esetre ha előre hajolva a nadrágon át látszik a bugyi vonala?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 16:11
1/7 anonim válasza:
Ha olyan nadrágot veszel fel ami ilyen akkor szerintem tangát vegyél fel hozzá és akkor nem látszik:)
2/7 anonim válasza:
Ha nem két számmal kisebb a bugyi vagy a nadrág, akkor ilyen hogy fordulhat elő? :S
Nekem sosem látszik a bugyi vonala, mert nem olyat hordok, ami belevág a combomba, és a nadrág is a méretem, így tényleg nem látszik...
4/7 anonim válasza:
1: ne hajolgass
2: ha már vékonyabb nadrágot veszel (mert gondolom azokkal van gond, meg aminek nincs farzsebe), akkor tangát vegyél fel reggel és meg van oldva. :)
5/7 anonim válasza:
Olyan bugyit vegyél fel, aminek nem emelkedik ki a gumija, csipkéset vagy nagyon vékony gumírozásút.
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tangát hordok de ha lehajolok vagy leguggolok valamiért a nadrágon keresztül látszik a vonal a farmert meg nem szeretem
2011. jún. 15. 15:22
7/7 anonim válasza:
nem vegyél fel túl passzos nadrgádot,vagy mint az előttem szóló(k):tanga ,vagy esetleg francibugyia bugyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!