Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változott meg az életetek az esküvő után? El "asszonyosodtatok"?
Semmiben..
Legfeljebb abban, hogy az emberek komolyabban vesznek minket.
Igazából nem vagyok, vagyunk túl fiatalok,( 27) de "jól tartjuk magunkát" ami azt jelenti, hgy tőlem rendszeresen személyit kérnek még a tescoban is, ha piát akarok venni, de a szórakozóhelyekre sem engednek csak úgy be.
A munkámból kifolyólag sok emberrel találkozom, igazából olyan dolgokkal fglalkozom, ahol elvárás, hgy komoly legyek, és komolyan vegyenek, amit nehéz nőként, túl fiatalosan és dekoratív külsővel.
A kötőjeles nevem utan mindig (egytől egyig lepillantanak a kezemre,....)
Érzem a különbséget, pedig nem hittem volna, hogy a mai világban még számít, az, hogy házas-e vagy sem az ember...
Egyébként mi már több mint 3 éve együtt éltünk előtte, akkor sem éreztem magamon ehhez kapcsolódóan akkora valtozást.
Legfeljebb felnőttem, hoszen csak 22 voltam a költözéskor
Mindenképpen változott...volt párom már más is egy ideig. De életem párja=férjem csak egy. Számomra a házasság mindig egyet jelentett azzal, hogy vállalom a másikat egy egész életre, legyen bármi. Így, persze, hogy változott, hiszen vállaltam egy ember iránti felelősséget egész életemre.
25N
Pontosan mit értesz "elasszonyosodás" alatt? Pl. az eltehenesülést? :)
Majdnem 15 éve élek kapcsolatban, ebből az utolsó 8 már házasság. Kenterbe verem röhögve akármelyik huszonévest. Nem diátáztam egy napot sem, nem fogyóztam egy fél napot sem, nincs plasztikám, nem sminkelek, vannak ősz hajszálaim - ugyanakkor ízlésesen öltözködöm, odafigyelek magamra és a férjemre. A férjem sem egy pocakos hájlavina, pedig imádja a süteményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!