Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én személy szerint nem szeretem az aranyat no és a párom se. Kötelező a karika gyürűknek aranynak lennie?
nem.
a párom fehér aranyat akar majd. de most voltunk egy orvos házaspár esküvöjén és ezüst volt a gyürü.
hogy miért nem tudom, mert a párom kérdezett rá hogy fehér arany és azt mondták ezüst. persze pasi nem kérdzte meg miért ezüst lett. mert pénzük van rendesen.
Nem ktelező!
Fémérzékenységem kiterjed az aranyra, emiatt az eljegyzési gyűrűnk orvosi fém, de ha az ezüstláncom nem okoz gondot, akkor az esküvőn ezüst lesz a gyűrű.
Egyébként nekem sem tetszik az arany..
Nekünk innen van a szögletesünk.
A hagyomány szerint a megszakítatlan arany karikagyűrű az összetartozást jelenti.Ha megszakítják kövel,akkor a kapcsolat is megszakad.
Ez persze csak hagyomány és babona.Nem kell törődni vele.
Az arany meg azért lett elterjedt,mert az volt régebben a típikus ékszer fém,a gazdagságot jelképezi.
Én személy szerint el sem tudtam volna mást képzelni az ujjamon,mint egyszerű arany karikagyűrűt,de ízlések és pofonok.
Én a páromnak adtam anno az első időkben egy ezerforintos ezüstözött gyűrűt, aztán később vettem magamnak is egy ugyanolyat. Nem jeggyűrűnek szántam, de mégis úgy kezeltük, eleinte a balkézen volt, aztán egyszercsak közösen úgy döntöttünk, áttesszük a jobb kezünkre. Azóta is ott van és nagyon szeretem.
Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem az anyag számít. NE az anyag számítson... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!