Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem szeretem a gyűrűket!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a gyűrűket! Lehet olyat csinálni, hogy a templomban nem gyűrűt hanem nyakláncot adunk egymásnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem hiszem.

Polgárin lehet.

2010. aug. 26. 13:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Templomban nem, polgárin lehet. Első kézből tudom, nálunk is nyaklánc volt.
2010. aug. 26. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Egy egyszerű, vékony jeggyűrűt cska hordanod kellene!

Egy nyakláncról senki sem fogja látni, hogy házasok vagytok. Nyilván a házastársad is annak örül, ha büszkén viseled magadon a házas léted jelét. De ha annyira nem megy, akkor hordhatod később a jeggyűrűt medálként. Mondjuk ez mit üzen? Hoyg házas vagy, de nem annyira? Ezek jelképek, nem ékszer, hanem jelkép. Szerintem fontos, hogy hordjuk. Ha olyan a munkád, akkor csak a szép ruhádhoz veszed fel!

2010. aug. 26. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem el, ejsze azt a pár percet nem birod ki? Vagy órát???
2010. aug. 26. 13:57
 5/14 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat !

a párom nem hordaná mert olyan munkát végez ahol nem lehet ékszert hordani

én meg csak szimplán nem bírom hogy van valami az újamon

akkor majd a gyűrűt teszem a nyakláncra és úgy jó lesz

2010. aug. 26. 13:57
 6/14 A kérdező kommentje:
útolsó csak hogy általában a karikagyűrűt a házasság végéig szokták hordani!én nem az esküvő napjáról beszéltem! bocs ha félre érthető voltam
2010. aug. 26. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem nem akart gyűrűt, engem meg zenélés közben zavar,

Egyikünk sem hord.

A viselkedés tesz valakit házassá, sokan csak a házasságkötéstől válnak igazán magabiztosság vagy a gyerekszüléstől.

Én nem változtam meg a házasságkötéstől különösebben, szerintem sokan még azt sem gondolják, hogy gyerekem is van.

2010. aug. 26. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyűrű tesz valakit házassá, hanem hogy ő maga házasnak gondolja magát. Ha pl. bemutatkozok valakinek, és azt mondom, hogy -né vagyok, akkor nem igaz, hogy ne hinnék ezt el akkor is, ha nincs gyűrűm... Mindig is utáltam a gyűrűket, sosem hordtam. Egy ideig volt jegygyűrűm, aztán azt is levettem, mert idegesített, hogy a kezemen van. Kézmosásnál levenni, felvenni, ide pakolni, oda pakolni, jajj, hol a gyűrűm-szindróma... Ahogy nem a gyűrűtől voltam menyasszony, úgy nem a gyűrűtől vagyok feleség. Az összetartozás-érzés a lényeg, nem az, hogy miket aggatsz magadra. A házasság az szívben van jó esetben, nem a testen.
2010. aug. 26. 14:08
 9/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!:)
2010. aug. 26. 14:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettőnknek volt korábban jegygyűrűnk, persze mástól.Mindkét kapcsolat felbomlott, igy úgy döntöttünk, nekünk nem kell gyűrű, nem is vettünk. Sosem hiányzott. Tényleg nem ez számit. Ha úgysem hordanátok, felesleges erre is költeni.A nyakban hordott lánc/ medál sokkal jobb, ha ti azt szeretnétek.Meg lehet mondani a papnak és az anyakövvezetőnek is, hogy ti láncot akartok, igy tartsa a szertartást. Tudomásom szerint egyik helyen sem kötelező a gyűrű, az eskü szövege illetve az aláirások teszik hivatalossá.
2010. aug. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!