Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában illik/szokás esküdni a menyasszonynak ha
két tanúval tartjuk? Hétköznap. A kosztümöt nem
szeretem, nem is áll jól.
Nálunk is csak páran voltunk és nekem sem volt kosztümöm.Én egy halvány szürke nadrágot,és egy zöldes felsőt vettem.Tehát semmi extrát.20 percért szerintem pénzkidobás.
2009. szept. 28. 23:04
Egy egyszerű ünnepélyesebb ruhát,ami nem rikító színű.A nadrág nem való ilyen alkalomra.
2009. szept. 28. 23:17
Én 3 ilyen esküvőt láttam és egészen különbözők voltak. Volt egy olyan, aki nagyon "lazára" vette, itt sötét farmer, fehér ing/fekete-fehér rövid ujjú ruha, 2., az általad említett kosztüm/ ugyan abból az anyagból a vőlegény öltönye, 3., Vajszínű, hosszú estélyi ruha szerűség, azt selyemszerű anyagból (nem értek hozzá, ránézésre olyasmi volt), a vőlegény sötétbarna öltönyben.
Amúgy pedig szerintem bármi olyan ruha jó, amiben jól is érzed magad, de egy picit legalább érezteti Veled, hogy ez a nap más, mint a többi.
2009. szept. 28. 23:18
Jav: -azt (javítás során ottfelejtettem, bocsi)
2009. szept. 28. 23:19
ha van rá pénzed, akkor vegyél egy vadiúj, elegáns, dögös ruhát, amit más alkalomra is fel tudsz venni később.
én pl. nem szívesen esküdnék abban a ruhámban, amiben előző nap a munkahelyemen voltam.
nem foglalkoznék azzal, h mi illik, és mi nem! ez a ti napotok, öltözz úgy, ahogy jól érzed magad! :)
2009. szept. 28. 23:22
Szerintem sincs jelentősége annak, hogy mi illik. Ahony nektek tetszik. Különben sem kell mindig megfelelni valamilyen elvárásoknak. Csak érezzétek jól magatokat, legyetek boldogok!
2009. szept. 29. 06:51
El nem tudom képzelni h titokba 5fő legyen ott.nem a felhajtás miatt de itt falun ez a szokás a jó nagy lagzi:D
2009. szept. 29. 07:22
Szia!LÁttam már,ilyen esetben is hagyományos menyasszonyi ruhát,én egy szép kosztümben fogok férjhezmenni(mert mi sem tervezünk lagzit)Szóval mindenki saját maga választ,hogy mit szeretne felvenni.
2009. szept. 29. 07:31
Szerintem az sem gáz, ha valaki habos-babos ruhában áll az oltár elé, attól függetlenül, hogy csak páran lesznek. Végül is ez a pár napja. Abba megy, amibe akar. Az egyik ismerősömék is kb. 10-en voltak, mégis beöltöztek rendesen. A csaj szeretett volna legalább egyszer menyasszonyi ruhát felvenni, de a lagzira nem volt pénzük. Szerintem édesek voltak. De egyébként bármilyen szép, alkalmi ruha megteszi.
2009. szept. 29. 07:56
Az esküvőmön én egy bordó színű selyemruhában voltam. Semmi extrát nem akartam, főleg nem menyasszonyi ruhát.
2009. szept. 29. 07:58
Kapcsolódó kérdések: