Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » SOS! Mi lesz, ha elhagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Mi lesz, ha elhagy a vőlegényem az adóságom miatt?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz az esküvőnk. Anyám sajnos februárban meghalt, ma kaptunk a testvéreimmel levelet a közjegyzőtől, hogy milyen arányban örököltünk. A lényeg az, hogy a házon kívűl egy csomó hiteltartozás is ránk maradt.

A vőlegényem erről semmit sem tud, nem sejti, hogy ilyen rossz volt az anyagi helyzetünk.

Mi lesz, ha a tartozás miatt elhagy?

2014. jún. 2. 21:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ha elhagy emiatt a partnered, akkor nem szeret téged igazán.Jóban-rosszban-betegségben-egészségben-gazdagságban-szegénységben. Ennek kéne lennie a házasságnak. Viszont, okkal fog rád haragudni, mivel ezekszerint te tudtad, hogy anyukád milyen rossz anyagi helyzetben van, tudtad, hogy az adóságokat egy nap megöröklöd. Beszélnetek kellett volna erről már korábban. Az én páromnak is van hitele, amit nem tud fizetni, de ezt a kapcsolatunk elején elmondta, tehát tudtam mit vállalok. Nekem ez fontos volt, hogy nem x idő után ér meglepetés. Üljetek le és beszéljétek meg, hogy hogyan tovább.
2014. jún. 3. 17:04
 32/35 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, mióta vagy együtt a vőlegényeddel, és mennyire komoly ez a kapcsolat? Kitűztétek már az esküvőt, vagy csak megkérte a kezedet, és majd valamikor pár év múlva elvesz? Nekem az írásaid alapján az jön le, hogy még nagyon fiatal vagy kevés élettapasztalattal és egy korán jött vőlegénnyel. Szerintem ideje elkezdeni erősíteni a kapcsolatotokon például azzal, hogy megbízol a vőlegényedben és elmondod neki. Ha már ez a tartozás is megborítaná az egyensúlyt, mi lesz később, ha igazán nagy problémáitok lesznek?

Vegyél egy nagy levegőt, és mondd el, legalább idejében kiderül, hogy számíthatsz-e rá az életben.

2014. jún. 5. 12:09
 33/35 anonim ***** válasza:
Én sem értem a problémát.Pár százezer ft nem a világ. Nem te vetted fel a hitelt,hanem a szüleid, akik váratlanul eltávoztak.A levelet is ma kaptad.Állj a párod elé és mond el neki, hogy mi a helyzet.
2014. jún. 5. 12:29
 34/35 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Fejenként pár százezer a hitel."

És hány fejről van szó? A tesók is vettek fel hiteleket? Ha nem a házra, akkor mire? És ez miért terhel téged?

2014. jún. 5. 13:20
 35/35 anonim válasza:
lopjá pénzt oszt fizesd ki!! :):):):):) XDXDXDXDXDXD
2014. jún. 6. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!