Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fehér ruha, nagy pocak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér ruha, nagy pocak?

Figyelt kérdés
Neked mi a véleményed róla? Nekem eddig olyan visszás volt ha valaki nagy hassal hófehér menyasszonyi ruhát húzott, pláne templomba. Tegnap viszont láttam egyet, aki annyira gyönyörű volt, szinte ragyogott.

2014. máj. 30. 06:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Van már két gyerekem, még nem vagyok házas, de eszemben nem volt terhesen férjhez menni. Egyrészt az egy kicsit olyan, mintha a gyerek miatt vennének el, másrészt egyszer van esküvője (jó esetben) az embernek, az legyen már tökéletes, ne pedig arról szóljon, hogy vigyázni kell, mert baba van, ne igyál, mert terhes vagy stb.
2014. máj. 30. 08:25
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó akkor te soha nem fogsz házasodni mert terhesen vagy már megvan a gyerek is mondhatják, hogy csak a gyerek miatt.

Őszintén nekem nem férne így bele a fehér ruha de mindenki más. Nekem nem lenne pofám úgy a pap elé állni. Mondjuk szerintem a krémszínű ruhák is legalább annyira szépek.

2014. máj. 30. 08:58
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
"Kevesen tudják, de a fehér esküvői ruha Viktória királynő nevéhez fűződik. Ő volt az, aki a fehér színű ruha divatját megteremtette Angliában. 1840-ben tartott esküvőjén, dús narancsvirág szirmokkal és csipkével szegélyezett fehér szaténból varrt ruhát viselt nem kis megdöbbenésre. Akkoriban a fehér szín a gazdagságot jelképezte, nem pedig a tisztaságot. Igazán jómódú ember volt az, aki fehér ruhában jelenhetett meg valahol. A mai napig köztudott, hogy ezt a színt nagyon nehéz újra és újra minden viselés után fehérré varázsolni. Így akkoriban egy fehér ruha csak egyszeri viselésre volt alkalmas. Épp ezért a nők többsége egyszerűbb, hagyományosabb szín mellett döntött."
2014. máj. 30. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

6. válaszolónak igaza van. Régen se a fehér jelképezte a szüzességet, hanem a koszorú. Sőt, fátylat meg kifejezetten azok hordták, akik már nem voltak szüzek, tehát pl. akik megözvegyültek és másodszorra mentek férjhez.

A fehér ruha igazából a kereszteléshez köthető, mert fehér ruhába öltöztek a megkereszteltek, továbbá elsőáldozásnál is erre utalva vannak fehér ruhában a gyerekek. Házasságkötéskor is erre emlékezve van a fehér ruha.

Engem nem zavar, ha valaki így házasodik, az más kérdés, hogy én várandósan nem biztos, hogy házasodnék.

2014. máj. 30. 09:46
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Én is terhesen mentem férjhez, pedig én sem így terveztem. Már javában szerveztük az esküvőt, mikor kiderült, hogy babát várok. Én is kétségbe estem, hogy most mi legyen.

Nem volt még nagy pocakom, mert csak négy hónapos voltam az esküvőn, de felvettem a fehér ruhát, és fantasztikusan jól éreztem magam, nekem is mindenki azt mondta hogy sugárzik rólam a boldogság. A lakodalomban sem volt semmi lemondás, végigmulattam az éjszakát, egyedül az alkoholról mondtam le.

2014. máj. 30. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Semmi.A mai világban,mikor az emberek 99%-a /nem reprezentatív a felmérésem :D/ nem szűzen megy férjhez,mit kell álszenteskedni? Aki olyan nagy hívő,az ne itélkezzen mások felett.És örüljön más boldogságának,a gyerek meg egy jó dolog ,és egy terhes nőt megszólni azért,mert férjhez megy szerintem nem tisztességes.

Én nem voltam terhes az esküvőn,de ha az lettem volna biztos nem csinálok ügyet belőle . Bár nekem nem volt templomi.

2014. máj. 30. 11:17
 17/21 Tica0121 ***** válasza:
75%
Én nagyon visszásnak tartom, de csak azért, mert az ismeretségi körömhölgy is van, akik csak azért lettek "véletlenül" terhesek, hogy elvegyék őket. Így mire megszervezésre került az esküvő, már nagy hasuk volt. Egyébként idegennél nem hiszem, hogy zavarna, bár nem figyelek az ilyesmire.
2014. máj. 30. 12:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm öthónapos terhesen rendes menyasszonyi ruhában volt, A-vonalúban és nem is látszott, hogy terhes. Ez jó.

Aztán vannak a kismama ruhák, amik lengék, elegánsak, modernek, azok is jók.

De mikor valaki belepréseli magát a nem terhes menyasszonyoknak szánt ruhába, mikor jól láthatóan kidülled a hasa az egészből és úgy néz ki, mint egy habcsók, ami mindjárt elgurul az gáz.

Bár szerintem olyan nagy pocakkal eleve hülyeség a nagy bulis esküvő, csóró menyasszonynak nagy öröm lehet, mikor 5 perc állástól majd elájul, nem tudja a pisilést visszatartani, táncolni se tud, nehogy keményedjen stb. Én biztos nem mennék terhesen férjhez, szerintem rohadt nagy szívás.

Na meg, elve nem értem, hogy ha úgy döntenek, hogy gyereket csinálnak, akkor miért nem házasodnak össze előtte? Vagy utána? Vagy sose? A kapkodást, hogy na most gyorsan a gyerek miatt, az se baj, ha a menyasszony nem élvezi, az szerintem olyan gáz.

2014. máj. 30. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Fehér ruha nagy pocak mennyire vállalható? Én személy szerint nem találok benne semmi problémát, sőt a fátylas kismama menyasszonyon sem :-D

viszont aki erre vállalkozik az a saját esküvőjén lehet olyan jót mulatni mint pocaklakó nélkül. Főleg ha nyűgös a kismamaság (de ezt meg nem lehet előre megálmodni)

2014. máj. 31. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
42%

Számomra szomorúak a nagy pocakos esküvői képek

Nem tudnám megmondani miért

Talán mert valahogy erőltetve van az egész...

2014. jún. 9. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!