Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ilyesmi ruha "tul egyszeru"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyesmi ruha "tul egyszeru" menyasszonyi ruhanak? Mi a velemenyetek? (kep)

Figyelt kérdés

Egy bizonyos oknal fogva mar regota nem igazan kedvelem a klasszikus eskuvoi ruhakat, az elomruha szamomra ilyesmi lene: szerintetek tul egyszeru? mit szolnatok ha ismerosotok ilyen ruhaba menne ferjhez?

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 28. 17:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

nekem 2 féle véleményem van:

1.)vhogy hozzám is közelebb állnak a rövidebb de elegáns ruhák,persze a csipke és a gyöngyök jöhetnek

2.)én is esküvő előtt állok,és azon agyalok,hogy mégiscsak kellene egy olyan igazi esküvői ruha,olyan szép,és csak 1x van ilyen az életben (remélhetőleg)és amin én gondolkodtam,hogy nem piros ruhába öltözök majd át (utálom a piros ruhákat)hanem vmi rövid fehérbe...így megvan az esküvős ruha is,és a fehér de lengébb,vagy rövidebb,vagy lazább ruha is.

hm? :)

de amúgy én sem szólnék,hogy ha a fentieket választaná a menyasszony,de tuti lesz sok olyan vendég?! akik sokkal elegánsabban lesznek felöltözve a fent linkelt ruháknál...

2014. jún. 20. 10:42
 22/22 mi a fene ***** válasza:
Olyat vegyél fel, amiben jól érzed magadat. félre kellene már tenni,-főleg télen- a mindene ki van- háta szemölcsös, csontos - mutató ruhákat.Nézzétek meg, melyik hercegi pár láttátok már az utolsó 20-25 évben ilyen ruhában ? Mégis elegánsak voltak.
2014. okt. 29. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!