Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi ruha "tul egyszeru" menyasszonyi ruhanak? Mi a velemenyetek? (kep)
Egy bizonyos oknal fogva mar regota nem igazan kedvelem a klasszikus eskuvoi ruhakat, az elomruha szamomra ilyesmi lene: szerintetek tul egyszeru? mit szolnatok ha ismerosotok ilyen ruhaba menne ferjhez?
nekem 2 féle véleményem van:
1.)vhogy hozzám is közelebb állnak a rövidebb de elegáns ruhák,persze a csipke és a gyöngyök jöhetnek
2.)én is esküvő előtt állok,és azon agyalok,hogy mégiscsak kellene egy olyan igazi esküvői ruha,olyan szép,és csak 1x van ilyen az életben (remélhetőleg)és amin én gondolkodtam,hogy nem piros ruhába öltözök majd át (utálom a piros ruhákat)hanem vmi rövid fehérbe...így megvan az esküvős ruha is,és a fehér de lengébb,vagy rövidebb,vagy lazább ruha is.
hm? :)
de amúgy én sem szólnék,hogy ha a fentieket választaná a menyasszony,de tuti lesz sok olyan vendég?! akik sokkal elegánsabban lesznek felöltözve a fent linkelt ruháknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!