Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi ruha "tul egyszeru" menyasszonyi ruhanak? Mi a velemenyetek? (kep)
Egy bizonyos oknal fogva mar regota nem igazan kedvelem a klasszikus eskuvoi ruhakat, az elomruha szamomra ilyesmi lene: szerintetek tul egyszeru? mit szolnatok ha ismerosotok ilyen ruhaba menne ferjhez?
az első nekem túl kihívó, a 2. 4. nagyon szép( 3-at nem tudtam megnyitni)
igazából nekem egyszerűek, viszont semmit nem szólnék, ha ilyenben menne az ismerősöm férjhez
HA a leendő férjed is egyetért veled, akkor miért ne?
Gyönyörűek! Visszafogottak, elegánsak. A kevesebb több. Én örülnék neki, ha egy ismerősöm ilyen ruhában menne férjhez.
Amúgy is halálom az a sok cicoma, ami a mai magyar menyasszonyok körében dívik. Olyan csicsás némelyik, mint egy karácsonyfa: csipkeruha strasszokkal-fodrokkal, hozzá ezernyi ékszer + kesztyű + csipkenapernyő... a menyasszony meg eltűnik a sok cicoma között.
Nekem is tetszenek amiket linkeltél, mondjuk egyet kivéve (nekem az első nem tetszik mivel szerintem pici cicin nem mutat olyan jól, így az ázsiai modellen sem mutatós annyira)
De jól ,mutatnak akár egy esküvőn is.
Ilyenekben gondolkodtam én is, és elég egyszerű is volt aztán a ruhám. Úgy varrattam, mivel április végén volt az esküvő, ami előtt még neten is alig lehetett rendelni hasonlókat. Meg szerintem fáztam is volna. Előtte októberben voltam egy esküvőn, ahol az enyémnél is sokkal egyszerűbben volt a menyasszony, na az már kicsit fura volt, egy sima törtfehér, térd fölé érő, mindenféle dísz nélküli ruha (még a saját anyagával sem variálták kb. ilyen, öv nélkül, csillogás nélkül, fehérben: [link] zöld boleróval, ami a felét takarta, púder cipővel). Mindenki, azaz mindenki túlöltözte, de ő így érezte magát jól.
Maradtam végül a húszas évek stílusánál, aminek egész pici korom óta rajongója vagyok. Köztes megoldást választottam: anno a rövid ruhák hétköznapra voltak, bár nekem az tetszett igazán; a menyasszonyiak hosszabbak és sokkal díszesebbek voltak. A végén egy hosszú és elég egyszerű ruhám lett. Mindenki teljesen odáig volt érte, tetszett, hogy nem átlagos esküvőn voltak (más miatt sem). Valamint csak egyetlen nőnek sikerült túlöltöznie nagyon durván (de őt utána mindenki hülyének is nézte visszajelzésekben).
Tehát azért arra vigyázz, hogy ne öltözzenek túl, ha ez zavar. Nem tudom, mi lesz, ebéd, vacsora vagy rendes lagzi, milyen helyszínen, mert van, ami hozza magával a könnyedebb stílust, és ez lejön a vendégseregnek is. Lehet, hogy nem árt velük élőszóban vagy meghívón közölni, hogy lazább lesz az átlagosnál a dolog, ha így van.
Szerintem szép, jól meg kell választani hozzá a kiegészítőket, mondjuk valami csipke fejdísz vagy öv nagyon feldobná az ilyen ruhát.
Ha egyszerű szabású mellett döntesz, akkor érdemes földig érőt választani, mert attól lesz olyan menyasszonyos, meg ha van egy pici uszály is, az is jó.
Ha viszont rövid ruhát akarsz, akkor meg a szabása legyen kicsit izgalmasabb, az anyaga díszesebb, különben egy egyszerű nyári ruhának fog kinézni. Ráadásul rövid ruhához rövid fátyol passzol, vagy inkább semmilyen, ezért is lesz kevésbé menyasszonyos a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!