Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kérhet egy kezdő fotós néhány képért?
Nem lesz nagy esküvőnk, csak pár vendég, utána semmi lagzi, vagy vacsora, nem is magát az esküvőt akarjuk megörökíteni, hanem kettőnkről amolyan bekeretezésre való képet csináltatni, pár darabot. Viszont azt szeretnénk vagy valami stúdió félében vagy a szabadban.
Melyik lehet az olcsóbb? Én úgy gondolnám, a stúdió, mert akkor nem kell kivonulni. Mennyit kérhet ezért egy olyan kezdő féle, fiatal fotós?
Ilyet többet is ismerek, de mielőtt bármelyikkel beszélnék, érdekelne, milyen árban dolgozhatnak.
Én azt elhiszem, hogy sokba van, bár azok a fotós ismerősök, akikről én beszéltem, biztos, hogy nem 1 milliót költöttek az eddigi cuccaikra. Már azért is, mert diákok, és nem pakolta apuka alájuk a felszerelést, az van eddig nekik, amit diákmelóból összedolgoztak, de nem több százezres nagyságrend.
Én pedig megelégszem azzal is, amit ők tudnának.
Másrészt konkrétan tudom, hogy fotóstúdióval rendelkező, fotózással is hivatásosan foglalkozó tanár 12 ezerért már csinál műtermi fotókat. Nem egy ismerősömnek vannak fent tőle képeik. És ő esküvői fotókat is vállal, bár nyilván azért többet kér.
10-es vagyok, és szerintem én a kérdésre válaszoltam. Egy másik válaszoló megírta, hogy mennyibe kerül egy csóró kezdőnek a felszerelése, ami nélkül képtelen akár egy képet is elkattintani. Nyilván szeretné, ha a befektetése megtérülne, ezért ne gondold, hogy sokkal olcsóbban dolgozik, mint egy profi. Ez talán nem jött át neked. Egy nagyon kezdő lehet, hogy ingyen csinálja, de az is biztos, hogy nincs még saját stúdiója, szóval a bérletet (1 órára is) tutira nektek kell fizetni, akkor már jobban jársz egy rutinosabb emberrel, aki a saját stúdiójában dolgozik. Azt értsd meg, hogy nem az elkattintott képek számától függ az ár, meg attól, hogy eljön-e a szertartásra vagy sem, mert neki a délutánja úgy is rólatok fog szólni, az ideje így is-úgy is elmegy.
Csak nem értem, hogy miért a válaszolókkal vitatkozol, és miért nem emeled fel a telefont megkérdezni, ha tényleg annyit ismersz???
Mások időt szánnak rá, hogy segítsenek neked, és válaszokat pötyögnek itt, te meg fel vagy háborodva, hogy miért nem tudnak konkrét árat írni. Hülye volt a kérdés. Tudod mit? Írd be Árgépbe :D hátha kidob valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!