Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővérem barátnői elkezdték szervezni a lánybúcsút úgy, hogy nekem nem szóltak még semmit. Nagyon rosszul esik, jogos vagy csak én reagálom túl?
Csak augusztusban lesz az esküvő, úgy voltam vele, hogy bòven van még idő, de az első dolgom az lett volna, hogy beszélek a barátnőivel, hogy én miket tervezek/találtam ki, meg nekik milyen ötleteik lennének még. Erre tegnap derült ki, hogy már egèsz programsorozat
van.. Nekem tök rosszul esik, hogy teljesen kihagytak az egészből, ráadásul még van 2 hónap, nem is értem, minek kell vele ennyire sietni. Ismernek engem, tehát nyugodtan szólhattak volna. Most hogy mondjam meg, hogy én teljesen más lánybúcsút képzeltem el? Jobban ismerem a nővéremet, mint ők, mert az évek alatt azért elèggé eltávolodtak egymástól.
A kérdés ez volt: "én reagálom túl?"
Igen, rosszul eshet neki, de huszonakárhányéves férjes asszonyról van szó, aki a GYK-n puffog. Hát ez túlreagálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!