Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katolikus esküvő előtt a jegyesoktatásért mennyit kértek el tőletek?
Arra is kíváncsi lennék hogy maga a liturgiáért mennyit kertek?
Mivel én picit sokallom a picivel több mint 50 ezer forintot Budapesten és nem frekventált helyen.
"Ebbe bent van az elmaradt egyházi adótok is szerintem ."
Egyházadót csak a már házasoktól szednek, és mivel ők most fognak házasodni, még nem lehet elmaradás.
Ebben az 50ben mi van benne, és mikor lesz a lagzi? Télen pl. fűteni kell, nálunk az árban (25e) már a virágok is benne vannak. Ha így van, nem sok.
Nekünk 45ezer Forint a templomi, ebben benne van a jegyesoktatás, szertartás, zene, dekoráció (oltárt díszítik).
A miénk Budapest IV. kerben lesz.
Lehet hogy a vidéki templomok nem használnak fűtést. Én Budapesten nem voltam még olyan templomban ahol ne fűtöttek volna télen.
Azt szeretném hogy a továbbiakban a kérdésemre vonatkozó válaszokat kapjak mert én arra vagyok kíváncsi!!!!!!!!!!
OFF 18-asnak(bocsi Kerdezö): a szekesfehervari reformatus templomban van fütes.
ON: Budapesti jegyesoktatasnal olyat is hallottam, hogy 90 000ft lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!