Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire engedtetek a szülői befolyásnak az esküvőtök szervezésekor?
Azért kérdem, mert én már lassan nem tudom, hogy mi az, amibe még legyen beleszólásuk és mi az, amibe már ne. Naaaagyon szeretem és jóban is vagyunk a leendő anyósomékkal, talán ezért is még nehezebb a dolgunk, nem akarom megbántani őket.
Először a vendéglistával kezdődött, mi 60-70 embert szerettünk volna meghívni, aztán miután felkerültek azok akiket 'illik' meghívni, 150-en vagyunk...Utólag ezt nem is bánom, megértettem, hogy nekik fontos. De már kicsit sok kezdett lenni az "illik" dolog...Eldöntöttük pld. hogy nem lesz kikérés, én egyáltalán nem élvezem, hogy mindenki odagyűljön a lakóház elé és bámuljon...párom ugyanígy gondolja, ő azt szeretné, ha a templomban látna meg először. Anyósom egyből rávágta, hogy "dehááát fiaaam". Vagyis rossz néven venné, ha nem lenne kikérés.
Egyébként menübe, zenekarba, időpontba szabadon beleszólhattak, nyitottak voltunk...
Egyáltalán nem.
Mi eldöntöttünk mindent, mi választottuk ki a helyszínt, az esküvő elemeit, az ebéd helyszínét (bár volt aki drágább helyet akart és majd ő fizeti...) na nem....nem engedtük. Végül mindenkinek tetszett:) főleg mert nem fix kaja volt, hanem mindenki azt evett amit akart az étlapról. És a kaja kijött 30 ezerből. Nem csinálnám másképp ma sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!