Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljöhet az esküvőre/lagziba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljöhet az esküvőre/lagziba? -többi lent-

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyunk hivatalosak a családommal. Anyumék már mondták,hogy ők nem jönnek (nem nagyon kedvelik a menyasszony családját), de én elmehetnék nagynénémmel aki viszi az élettársát is. Szerintetek én elvihetem a páromat, akivel már 3 éve együtt vagyok? meghívóra úgy van írva hogy 'önt és kedves családját' és nemtudom,hogy tudnak-e a páromról, de a kapcsolatunk elején bemutattam nekik..

2014. máj. 19. 09:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem a létszám miatt meg kellene kérdezned őket, hogy a "kedves családja" vajon hány főt takarhat.
2014. máj. 19. 10:40
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasva a hozzászólásaidat, pontosítom az előbbieket: semmiképpen sem vinném a párom a helyedben olyan családtag esküvőjére, akit még én sem ismerek! Sőt, nem mennék el!
2014. máj. 19. 10:42
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen megkérdezném, hiszen az eredeti meghívásban te is csak a kedves család kategória vagy a párod meg annyi sem. De azt ugye tudod, hogy ez nem egy ingyen buli? Kemény összegeket szoktak itt letenni ajándék gyanánt, ha ketten mentek, akkor kétszer annyit, menyasszonytánc stb. Megér nektek egy este ennyi pénzt? Más örül, ha kibúvót talál mindenféle ismeretlen rokon esküvőjének látogatása aló pont az ilyen okok miatt, te meg még plusz egy főt be akarsz szervezni?
2014. máj. 19. 10:48
 24/39 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom a kérdező csak az ingyen kaja-pia miatt menne, ajandek vásárlása eszebe se jutott, azt majd megveszi a nagyneni.....
2014. máj. 19. 10:49
 25/39 anonim ***** válasza:
68%
teljesen mindegy, hány éve vagytok együtt és hogy bemutattad-e nekik, ő NINCS MEGHÍVVA. ez ne olyan hogy pl. meghívom 2 barátnőmet, az egyik nem tud jönni de cserébe megkapom a másik kb. ismeretlen pasiját.... hány éves vagy?? és azzal számoltál hogy akkor barátod nevében is kell kb 10ezret adnod ajándékba? a számuk sincs meg... nem értem ezt hogy gondoltad
2014. máj. 19. 10:50
 26/39 A kérdező kommentje:
egy éves korom óta ismerem a menyasszonyt és a családját is, csak az elmúlt 1-2 évben már nem nagyon tartjuk a kapcsolatot a menyasszonnyal, persze a menyasszony anyukájával hetente szoktunk beszélni,mivel tatám velünk és ugye ő a testvére. ezért is lettünk meghívva, ugyan úgy,mint az előző 2 esküvőjére
2014. máj. 19. 10:51
 27/39 anonim ***** válasza:
49%

De kérdező, miért akarsz ott lenni? kajálni? vagy veszel nekik valami nagy dolgot (nem hiszem)? hány évesek vagytok a kis barátoddal? ha enni és a buli miatt mész, az egy 10esből kijön a belvárosban kettőtöknek, nyugi, amiatt ne menj el rá!

Mert, hogy te nem illemből mész el, az zicher.

2014. máj. 19. 10:53
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ütik egymást a kommentjeid... Ha hetente beszéltek a menyasszony anyjával, akkor hogyhogy nem kehet elkérni a telefonszámot?
2014. máj. 19. 10:55
 29/39 anonim ***** válasza:

Hát akkor a menyasszony anjától kérd el a menyasszony számát, szépen hívd fel és kérdezd meg, hogy mehetne e veled a párod, ha a szülők nem tudnak.

De bazi nagy illetlenség csak úgy beállítani egy olyan + fővel, akire nem számítanak, még akkor is, ha a létszámon ez nem változtat, A meghívót a szüleidnek adták, a szüleid és családja van meghívva. Hiába vagytok együtt 3 éve, még nem tartozik a családhoz ilyen esetekben.

2014. máj. 19. 10:56
 30/39 A kérdező kommentje:

19évesek vagyok. és nem, nem a kaja miatt mennék el, a lagzin lehet,hogy nem is maradnánk. leginkább azért szeretnék menni ,hogy találkozzak a rokonokkal és a hangulata miatt.

de ezt úgyis a menyasszony dönti el ;)

2014. máj. 19. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!