Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljöhet az esküvőre/lagziba? -többi lent-
Figyelt kérdés
Esküvőre vagyunk hivatalosak a családommal. Anyumék már mondták,hogy ők nem jönnek (nem nagyon kedvelik a menyasszony családját), de én elmehetnék nagynénémmel aki viszi az élettársát is. Szerintetek én elvihetem a páromat, akivel már 3 éve együtt vagyok? meghívóra úgy van írva hogy 'önt és kedves családját' és nemtudom,hogy tudnak-e a páromról, de a kapcsolatunk elején bemutattam nekik..2014. máj. 19. 09:11
2/39 anonim válasza:
Természetesen elviheted a párodat.
3/39 anonim válasza:
Téged hívtak meg kulon, vagy a szüleidet? Ha a szüleid kaptak a meghívót, az on es kedves családja őket es a gyerekeiket jelenti, a gyerek, gyerekek parjait nem. A kellemetlenségek elkerülése végett érdemes lenne egy telefont elengedni....
4/39 A kérdező kommentje:
szüleimet hívták, de ha ők nem jönnek,akkor nyugodtan elvihetem,nem? mert, ha úgy nézzük nem plusz fő lenne..
2014. máj. 19. 09:24
5/39 anonim válasza:
Nem csak a mennyiségben számít... Illő lenne megkérdezni.m
6/39 anonim válasza:
Én beszélnék velük, hogy a szüleid nem tudnak jönni, viszont a pároddal mennél. Szerintem tuti beleegyeznek, csak az illem kedvéért azért jobb szólni.
7/39 A kérdező kommentje:
már pár napja írtam nekik üzenetet, de nem reagáltak még rá,a telefonszámukat meg sajnos nem tudjuk
2014. máj. 19. 09:30
8/39 anonim válasza:
Akkor nem viszed a parodat. Amúgy hogy lehet nem tudni a telefonszámát annak, akinek az esküvőjére valaki meg van hívva???
9/39 A kérdező kommentje:
tatám testvérének a lányának lesz az esküvője, és vele nem nagyon tartjuk a kapcsolatot.
2014. máj. 19. 09:34
10/39 anonim válasza:
Akkor elmenni se kellene egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!