Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom meg van hívva az esküvőre, én nem?
A volt barátnője megy férjhez, személyesen ismerem őt is, és a vőlegényt is. A fülem hallatára hívta meg a barátomat, egyedül őt (nem "gyertek el" hanem "gyere el").
Amikor kérdeztem a barátomat, pontosan hová is menjen, először csak vigyorgott, mert tudta, hogy tudom, csak nem tudta hogy beadni.
Az esküvő abban az országban lesz, ahonnan a lány származik (Moldova, Chișinău). Mi Németországban élünk, tehát nem olyan, hogy átugrik ide a szomszédba egy hétvégére, aztán majd jön.
Mikor kérdeztem, én pontosan miért is nem vagyok meghívva, közölte, hogy emiatt az egy alkalom miatt felesleges nekem vízumot intézni.
Viszont szerintem:
1. Attól még meg lehetett volna hívni illemből, max visszautasítom, ha mindannyian tudjuk, hogy kell vízum
2. Nem a fülem hallatára meghívni a barátom, aki mindenképp el akar menni, nélkülem is
Túlreagálom?
Nekem úgy tűnik a barátod még nem tette túl magát az exén.
Szerintem se remélj sokat ettől a kapcsolattól.
1 hétre nem mennék el a párom nélkül, főleg nem az exem esküvőjére.
Vagy ott ilyen hosszú egy esküvő?
Na és mi a búbánatot csinál a párod 7 napig Moldovában?
Esküvővő előtt oda megy egy nappal, majd utána napon hazamegy. Ez lenne az ésszerű, ha már egyedül megy, akkor minél előbb hazajöjjön. Vagy esetleg vannak ott neki rokonai?
Bár az lett volna a legjobb, ha nemet mond.
Nem hajlandó repülővel menni, vonattal/busszal csak az út lesz egy nap. Gondolom, egy-két napig ott lesz, majd egy-két nap, még hazaér.
Rokona nincs, ismerősei, barátai vannak.
Mit csináljak vele, tiltsam meg neki?
Felnőtt férfi, nem zárhatom be a lakásba, ha menni akar.
Ha nem lenne túl az exén, szerintem pont nem menne végignézni, hogy mond igent másnak.
Nem reagálod túl, nekem is iszonyat rosszul esne. Ugyanakkor SOSEM tenném meg a párommal, hogy elmegyek az exem esküvőjére, őt meg otthon hagyom, ráadásul egy relatíve hosszú időre. De lényegtelen is, kinek az esküvője, ha van egy élettársam, vele megyek, és igen, zokon veszem, ha őt nem hívják, csak engem.
És nekem sem esne jól, ha a párom nélkülem menne. El sem bírok ilyen kapcsolatot képzelni...
menjen de vissza ne jojjon.. az utat az ex fizeti
?????
17. valaszolo: jo nagy bunkosag a reszedrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!