Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom meg van hívva az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom meg van hívva az esküvőre, én nem?

Figyelt kérdés

A volt barátnője megy férjhez, személyesen ismerem őt is, és a vőlegényt is. A fülem hallatára hívta meg a barátomat, egyedül őt (nem "gyertek el" hanem "gyere el").

Amikor kérdeztem a barátomat, pontosan hová is menjen, először csak vigyorgott, mert tudta, hogy tudom, csak nem tudta hogy beadni.

Az esküvő abban az országban lesz, ahonnan a lány származik (Moldova, Chișinău). Mi Németországban élünk, tehát nem olyan, hogy átugrik ide a szomszédba egy hétvégére, aztán majd jön.

Mikor kérdeztem, én pontosan miért is nem vagyok meghívva, közölte, hogy emiatt az egy alkalom miatt felesleges nekem vízumot intézni.

Viszont szerintem:

1. Attól még meg lehetett volna hívni illemből, max visszautasítom, ha mindannyian tudjuk, hogy kell vízum

2. Nem a fülem hallatára meghívni a barátom, aki mindenképp el akar menni, nélkülem is

Túlreagálom?

2014. máj. 18. 15:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
neked van igazad. ráadásul az exének minek megy az esküvőjére? pláne nélküled...
2014. máj. 18. 15:59
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Már bocs, ez az egész helyzet abszurd. A csaj a volt bnője?? Ki van már ilyen jóban az exével, h elmegy az esküvőjére?? :D És hogy nem hívott meg?! Hááát.. ez nagyon furcsa!
2014. máj. 18. 16:06
 13/30 anonim ***** válasza:
59%

1. Szerintem itt senki nem ismeri, hogy moldovában hogy és miként szokás az embereket esküvőre meghívni - párostul vagy sem, szóval ne kezdjünk rá ezekre a "de bunkó" jellegű dolgokra. Simán lehetséges, hogy ott pl. csak a házasokat szokás párban meghívni. Az, hogy a kérdezőék magyarok és éppenséggel a kedves kérdezőnek mi lenne az elvárása, egy teljesen más kérdés...

2. A kérdezőék pár hónapja vannak együtt, a barátját viszont évek óta ismeri a menyasszony. Ha jó viszonyban váltak el, barátilag szoktak beszélni, szerintem érthető, hogy meghívja, de a pár hónapos barátnőjét nem. Ráadásul azt sem tudjuk, együttélnek-e.

3. Tényleg iszonyat gáz, hogy egy olyan helyre tepersz, ahol láthatólag nem is látnak szívesen, és ebből kiindulva még a barátodnak is szívesen megtiltanád gondolom, hogy menjen :)

2014. máj. 18. 16:52
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

A saját nevemben tudok csak beszélni. Nem lennék akkora balf...sz, hogy elmenjek egy másik országba asszisztálni ahhoz, hogy házasodik az exem, pláne, ha még volt olyan pofátlan, hogy a páromat nem hívja. De még ha hívná sem mennék.

Nagyon magamutogatás szaga van az egésznek a menyasszony részről feléd: "majd én megmutatom, hogy bár már szakítottunk a pároddal, még mindig ugrik, csak füttyentenem kell"

Más lenne a helyzet, ha házasok lettek volna, lennének közös gyerekek és baráti viszonyban lennének. De akkor is illett volna téged is meghívni.

2014. máj. 18. 17:08
 15/30 anonim ***** válasza:
25%

Ha ismered a menyasszonyt, miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért nem hívott?

Amúgy az ember azokkal akarja magát körbevenni az esküvőjén, akikkel valószínűleg jól érzi magát és te úgy látszik nem tartozol közéjük.

2014. máj. 18. 17:38
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
Elég sokszor demonstrálnak így a lányok: meghívják az esküvőre az exeiket, de a barátnőiket, a feleségüket nem. :)
2014. máj. 18. 17:43
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

Én kulfoldon élek, 2 hónap múlva lesz az eskuvom. Kis eskuvo lesz, csak néhány meghívottal. Hugomat meghívtam, viszont a párját nem! Ennek az az oka, hogy az utikoltséget és a szállását mi fizetjuk, tehát +egy ember +150 ezer forintnyi kiadást jelentene. Ráadásul a vendégszámtól is fugg, hogy mennyit kell fizetni.

Viszont a kérdésben a pasi elvihetné a kérdezot. Ha nem is a szertartásra, de nyaralásnak betudva.

2014. máj. 18. 17:44
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen, együtt élünk.
2014. máj. 18. 18:46
 19/30 A kérdező kommentje:
Döntött, nem visz el. Az esküvő egy hétvégén lesz, max egy hétig marad Moldovában. Addig én max hazamegyek anyumhoz.
2014. máj. 18. 18:48
 20/30 A kérdező kommentje:

én 20, a párom 27

(a csaj 21)

2014. máj. 18. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!