Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom meg van hívva az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom meg van hívva az esküvőre, én nem?

Figyelt kérdés

A volt barátnője megy férjhez, személyesen ismerem őt is, és a vőlegényt is. A fülem hallatára hívta meg a barátomat, egyedül őt (nem "gyertek el" hanem "gyere el").

Amikor kérdeztem a barátomat, pontosan hová is menjen, először csak vigyorgott, mert tudta, hogy tudom, csak nem tudta hogy beadni.

Az esküvő abban az országban lesz, ahonnan a lány származik (Moldova, Chișinău). Mi Németországban élünk, tehát nem olyan, hogy átugrik ide a szomszédba egy hétvégére, aztán majd jön.

Mikor kérdeztem, én pontosan miért is nem vagyok meghívva, közölte, hogy emiatt az egy alkalom miatt felesleges nekem vízumot intézni.

Viszont szerintem:

1. Attól még meg lehetett volna hívni illemből, max visszautasítom, ha mindannyian tudjuk, hogy kell vízum

2. Nem a fülem hallatára meghívni a barátom, aki mindenképp el akar menni, nélkülem is

Túlreagálom?

2014. máj. 18. 15:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
A pasi helyében én nem mennék olyan neveletlen emberek közé, mint az illető. Udvariasan és következetesen azonnal visszautasítottam volna a meghívást.
2014. máj. 18. 15:41
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Én el nem mennék a párom nélkül.A csaj is pofátlan volt,mert párban illik hívni.Neked van igazad.
2014. máj. 18. 15:41
 3/30 anonim ***** válasza:
4%
Téged nem akartak meghívni és ennyi! Persze szerinted lehetett volna így meg úgy is, de ők valószínűleg vágynak a társaságodra.
2014. máj. 18. 15:42
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Esküvőre szerintem (ha vkinek van párja) párban illik meghívni az embereket, legalábbis mifelénk ez a szokás, még ha a vendégünk párját nem is ismerjük. Mindenesetre érdekes lesz ha elmegy a párod nélküled. Én nem mennék a helyében.
2014. máj. 18. 15:42
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Miota vagytok egyutt? Egyebkent nem reagalod tul, igazad van.
2014. máj. 18. 15:43
 6/30 A kérdező kommentje:

9 hónapja vagyunk együtt.

Vízum nem kéne, most hogy utánanéztem, de útlevél igen. Nekem az nincs, így a párom dönti el, elmegy e nélkülem is, vagy nem.

2014. máj. 18. 15:44
 7/30 anonim ***** válasza:
31%
Még csak 9 hónapja vagytok együtt, nincs is útleveled, akkor nem is tudnál elmenni!
2014. máj. 18. 15:47
 8/30 anonim ***** válasza:
89%
Én a párod helyében nem mennék el egyedül, pláne nem a világ végére.
2014. máj. 18. 15:48
 9/30 anonim ***** válasza:
83%
Együtt éltek amúgy?
2014. máj. 18. 15:53
 10/30 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem tök gáz, hogy tepernél valahová, ahová nem hívnak.

A párod meg gondolom felnőtt ember majd eldönti, hogy megy-e vagy sem nélküled. Hány évesek vagytok?

2014. máj. 18. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!