Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom öccse egy hét múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom öccse egy hét múlva nősül. Ők Romániában élnek ezért sokba kerül az odautazásunk plusz az ajándék. Hogyan oldjuk meg vagy inkább ne menjünk el az esküvőre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 16:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Kocsival mentek? Akkor többen menjetek egy kocsival lehet költséget több felé osztani.

Ha az öcs tudja, hogy nem álltok jól, gondolom nem is vár nagy ajándékot.

De gondolom már tudjátok egy ideje, hogy esküvő lesz, szóval lehetett volna spórolni kicsit. (havonta 2-3e-t)

2013. szept. 6. 16:36
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem vegyetek nekik egy szép albumot, vagy fénykép keretet, én, ha magamból indulok ki, rettentő rosszul viselném, ha nem jönne el a testvérem. A párod pedig szerintem kérdezze meg, hogy nagy baj-e, ha a nászajándékkal kicsit csúsztok, mert most ez nektek anyagilag megterhelő lenne, viszont szives-örömest mennétek, és osztoznátok a boldogságukban.
2013. szept. 6. 16:38
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Vonattal vagy autóval is szinte ugyan annyi, főleg ha 4-5-en utaztok, de legalább a kocsi gyorsabb és kényelmesebb, tehát én az autózást választanám ráadásul a sok holmi elfér a csomagtartóban, azt sem kell cipelni. Legjobban az autóval jártok, megoldás még, hogy nem visztek ajándékot és mittom én fél év múlva küldtök nekik vmit postán, pénzt vagy csecsebecsét tökmindegy. A jelenlétetek a fontos, nem az anyagiak és ezt ők is biztosan megértik, emiatt ne maradjatok otthon mert az még nagyobb szégyen.
2013. szept. 6. 16:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Csak ketten mennénk és nincs kocsink.
2013. szept. 6. 16:41
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Bennem fel nem merülne a kérdés, hogy elmenjek e még akkor is, ha nem beszélünk mindennap. Mi rossz körülmények között élünk, de a testvér az testvér. Vegyetek vagy készítsetek neki valamit. Leginkább a szándék a fontos, nem az ajándék.
2013. szept. 6. 16:48
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Ha nincs pénz akkor nem mennék.
2013. szept. 6. 16:51
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Ugye a te rokonaid esküvőjére sem mentek el sosem? A te én testvéred esküvőjére se és ha régebben volt azon sem voltál ott? Miért van egy olyan érzésem, hogy egy sóher nő vagy? A ti esküvőtökre remélem nem hívjátok meg őket, a szülőket sem, mert én nem mennék el egy olyan esküvőjére aki nem jött el az én gyerekemére.
2013. szept. 6. 16:59
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem egy héttel akarnád lemondani ugye???

Románián belül hol élnek? És ti hol éltek? Pécsről Déváig 12E Ft a buszjegy...

Plusz szerintem nem egy héttel előtte kellett volna elkezdni gondolkodni, hogy hogy oldjátok meg... nem is értem :O

2013. szept. 6. 17:21
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
nem egy héttel ELŐTTE* akart lenni (utolsó voltam)
2013. szept. 6. 17:50
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
A testvére...mégis hogy gondoljátok, hogy nem mentek el? Egyébként nyilván nem most derült ki...csak gratulálni tudok, hogy így jártatok.
2013. szept. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!