Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt sértődés nálatok, ahol csak kéttanús esküvő volt?
Párommal ragaszkodunk az elképzelésünkhöz, miszerint csak két tanú és mi.
Úgy gondolom, mindkét szülőpár húzza majd a száját, az enyémekkel kevésbé törődöm, mert nem vagyunk jóban, tudom, hogy minden utolsó sz**házinak el fognak mondani.
A párom szülei sem fogják szerintem jól fogadni, de ők azért normálisabbak. Biztos azt akarnák, hogy legalább olyan legyen, hogy ifjú pár + szülők és valami vacsora egy étteremben, vagy hasonló.
Viszont mi erre költeni nem szeretnénk, az meg 100%, hogy helyettünk senki nem fogja kifizetni. (Nem is engednénk.) De nem is anyagi megfontolásból csupán, egyszerűen nem szeretjük az ilyen éttermes kajálásokat.
Már bocsi, de te voltál az, aki odaböktél egy mondatot, amiből nem lehetett másra gondolni, mint amire gondoltam. Ha azt akarod, hogy ne értsenek félre, akkor talán máskor jobban fejtsd ki, miért tartod semmirevalónak a kéttanús esküvőt.
Másrészt pedig ha te elvárod, hogy félmondatból megértsenek idegenek, akkor legyen annyi intelligenciád, hogy felfogd, talán nem véletlenül zárunk ki bizonyos "családtagokat" a dologból.
Tudod, ha neked is olyan anyád lenne, aki dögölj meg, takarodj, te k**va és hasonló szavakat vágott volna hozzád éveken át, és az év 99%-ban matt részeg, te sem akarnád az alkoholtól kába képét lesni az esküvődön. Én legalábbis biztos nem! És marhára nem érdekel, ha megsértődik. De úgysem fog, mert ahhoz el kéne jutnia az agyáig a dolognak.
Apám meg szimplán egy atombunkó ember, aki a húgom ballagását is semmirevaló f***ságként nevezett meg, így szó szerint. Nekem kellett a nagyját intéznem, hogy szegény húgom ne érezze semmirevalónak magát élete egy fontos napján. Hát ha ez a nap apámnak semmiség volt, akkor tekintse az én esküvőm napját is semmiségnek... Úgyis annak tekintené, de nem adom meg a lehetőséget neki, hogy szóvá tehesse, és elrontson mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!