Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mien oltonyt vegyek fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mien oltonyt vegyek fel?

Figyelt kérdés
A menyaszonyomnak feher pantos ruhaja lesz, es nem tudom hogy en mient valaszak. Ah tudtok linkeket adni ahol szep oltonyoet lehet latni legyszi irjatok. koszi.
2009. dec. 23. 12:41
 1/1 anonim ***** válasza:

egyszeű, amelyik tetszik neked. És szerintem praktikus, ha később is tudod hordani. Az én férjem pl.halvány szürke öltönyt választott, az eladó rosszul is lett, hogy ez nem esküvői öltöny, de fantasztikusan jól néztünk ki.

még1 praktikus tanács, nézd meg a belső, középső varrását az öltönynek, jó, ha több cm ráhagyás van, hogy később ki lehessen belőle engedni (szükségessé szokott válni)

2009. dec. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!