Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen esküvői ruhát vegyek fel?
24 éves vagyok. Világos bőrű, barna hajú, zöld szemű.
Valami olyanra gondoltunk a párommal, ami fodros, de egyszerűbb fajta. Mint például ez:
(első oldal, utolsó sor, 1, 2, 3-as kép) :D
Valami frizura is kéne. Ebben teljesen tanácstalan vagyok. :S :)))
Gyönyörű a ruha, amit választottatok :)
Milyen hosszú a hajad?
gyönyörűek a ruhák!nekem a 3.tetszik a legjobban!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!:D
Az a hajhossz szerintem kiengedve is szép lehetne, ahogy a képen is van a lánynak. :) Ha nyáron lesz, melegben talán érdemesebb feltűzni mondjuk.
A ruha szép, Te is szép leszel. :)
Sok boldogságot! :)
nagyon szép a ruha, bár nekem nem tetszik a felső része. Én korzetteset választanék, mint pl a felette lévő.
A frizud pedig attól függ, h mi lesz benne: fátyol, korona, vagy dísz.
Biztosan nagyon szép leszel!!! Sok boldogságot!!!
Szerintem borzalmas a ruha.
A hajad szerintem hullámosítsd be, és hagyd kiengedve, v vmi egyszerűbb frizurát csináltass, amivel nem kell órákig pepecselni (nem nagyon lesz időd), könnyű kezelni (öltözködések), és nem zavar (tánc).
Amit kinéztetek az nagyon jó, szép ruha. Legyen az, rendeld meg, vagy varrasd meg! A hajadat pedig göndörítsd be, vagy egy-két laza lokni, hullám. És a frufrud tűzd hátra egy csattal, oldalról. A fodrász tudni fogja.
És gyönyörű leszel. Mikor lesz az esküvő? Sok boldogságot!
Majd küldj képet a noemi.szucs1998@gmail.com -ra. Lécci. Köszi.
Üdv.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!