Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az esküvői ruhám (link)? Lila csokor illik hozzá? Milyen nyakláncot vegyek?
gyönyörű! :)
ehhez bármilyen csokor illik!
szerintem fehér legyen, és gyöngyszerű, de ne szabályos kerek gyöngyökkel, hanem szabálytalan, akár szögletes szélű kövekkel.
nagyon szép habos-babos:D én is ilyet szeretnék majd, ha nagy leszek XD de tényleg gyönyörű. sztem az esküvői ruhához színben minden virág illik. ehhez vmi bonyolult,egyszínű, közepeses nagy csokrot tudnék elképzelni. nyaklánc.. nekem a gyöngysorok tetszenek mostanába, bár az nemtudom mennyire esküvői. láttam sok helyen ilyen esküvőit, sztem ami neked tetszik/stílusod, olyat vegyél. nem látszik a ruha teteje hogy pontosan milyen :S . de én egy fehér gyöngysort választanék :D vagy olyan göngysort, ami 4-5 sorból áll és nyakhoz simuló :))
14/L - hát nem vok a témánál XDDDD
Nagyon szép! :) Persze, ehhez a ruhához szerintem bármilyen csokor illik. Én olyan nyakláncot vennék hozzá, ami kör alakú, de lefelé csúcsosodik.
A legjobbakat Nektek! :)
jaj istenem. ez CSODÁLATOS!
Fantasztikus, lenyűgöző, áhh... "szemorgazmus"...
Sztem meg jó ötlet a lila csokor, de ne cska lila legyen. meg ne világoslila, sötétlila még jobban kiemelné ennek a ruhának a szépségét. meg a végén úgyis eldobod;)
köszi szépen a válaszokat :) ujjatlan a felső része és "egyenes" a teteje, ott a kép szélén kb. vége is van. és az egész felső rész ilyen kis "visszahajtásokból" áll.
igazából ekrü színű, ezért nem gondoltam fehér csokorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!