Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az esküvői ruhám (link)? Lila csokor illik hozzá? Milyen nyakláncot vegyek?
Nagyon szép ruha. Kicsit ezüstös rózsaszínes, ha jól látom, a fényviszonyok sajnos nem a legjobbak a képen, ehhez a lila csokor nagyon jól illene, de a fehér vagy halvány rózsaszín is jól mutatna mellette, orchidea, kála...
Ékszerekí. nem tudom hogy lesz a hajad, de én ilyen
nyaklánchoz illő, tiarát, fülbevalót is húznék:
Ez egy kicsit csicsásabb, de lehet, hogy neked tetszik:
Nagyon rafinált izlésre vall.Nyakláncnak nem túl hosszú gyöngyöt választanék megfelelő fülbevalóval.
Szerintem a legszebb virág hozzá a rózsa, amiben nagyon nagy szín, méret ás árnyalatválaszték van.Nem tudom ismered-e a fréziát? Nagyon elegánsnak tartom a kis kerek csokrot sárga freziábol apró fehér vagy krémszínű vékonyszálú rózsával keverve. Valóban TOP.
Az igazi elegancia mindig szerény.
Bocs, hogy ünneprontó vagyok, nekem nem tetszik, szörnyen giccses. Lehet lepontozni. :) De nem a kérdező véleményét kell írni, hanem a sajátunkat. De az a fontos, hogy a kérdezőnek tetszik, hiszen mindenki magának választ.
Ami a csokrot illeti: kérdező, vidd el a virágosnak a fotót, ő meg fogja mondani, milyen alakú csokor illik hozzá. Meg azt is, milyen virágból tud olyan csokrot kötni, ami kibírja egész nap víz nélkül.
Itt rengeteget találsz.
Köszi mindenkinek, aki írt és tanácsokkal látott el. Egyelőre gömb alakú csokorban gondolkodom, de volt aki elkeserített, hogy lila rózsa nincs.
illetve egy ilyen medálra gondoltam, ez túl színes már?
De van lila rózsa, világoslila rózsa van a dédim kertjébe, utálom a rózsát, de az tényleg nagyon szép különleges színe van, kb. ilyen, talán egy kicsit világosabb és lilásabb színe van, kicsit se hasonlít a rózsaszínre: [link]
Egyébként itt elég sok kép van lila rózsáról, biztos nehezebb beszerezni, mint a(z elcsépelt) vöröset, de azért nem lehetetlen, a fekete rózsa az egyetlen ami nem létezik, gondolj arra, hogy az undorító kék rózsát mennyi helyen lehet látni, főleg ballagásokon:
Szerintem válassz ehhez a hercegnős ruhához hercegnőhöz illő kiegészítőket! :)) A színes virág és színes nyaklánc szerintem elég gagyi! :S
Csokor:
Ékszerek: tiarát és fátylat is válassz mindenképp! :))
Tiarában az a szép, amelyikek középen csúcsosodnak!
Ékszerekben csüngős fülbevaló dukál, nyaklánc pedig olyan szép díszes legyen! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!