Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi ideig tartott a lagzitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott a lagzitok?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy onnantól kezdve, hogy megérkeztetek a polgári és/vagy templomi szertartás után a lagzi helyszínére mennyi időt vett kb igénybe

- az étkezés

- tortavágás

Nekem 25 fős esküvőm lesz, nem tudom, hogy kb mennyit számoljak.

Köszi a válaszokat.

2014. ápr. 22. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
ez mind valtozo,szamolj 1-1,5 orat nyugodtan az etkezesre,es tortavagasra is.
2014. ápr. 22. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ez tényleg változó. Készülj fel arra, hogy sokáig bírják, de készülj fel arra is, hogy gyorsan szétszéled a nép. (Utóbbira csak azért készülj fel, hogy ne essen rosszul, hogy gyorsan leléptek)

Nálunk 35-en voltunk. Nem számítottam rá, hogy ilyen soká bírják-nagyon jól esett, hogy szinte végig ott volt mindenki.

Nálunk polgári esküvő volt-reggel- aztán mentünk fotózásra, ami jócskán elhúzódott, de nagyon élveztem. Nyár volt, a legmelegebb idő-júli vége-, 4 óra tájban szoktak fotózni a hőség miatt, hát mi dél tájt kezdtük....:D Olyan 7-kor értünk az étterembe-az egész a mienk volt-kis étterem. Aztán valami 1-2 órakor bontottuk a bandát. Kifejezetten esküvői tortavágás nemigen volt. Szülinapi tortavágás volt-a kislányunk 3. szülinapján esküdtünk-így a tortavágás az ő ünneplése volt:D És megjegyzem, szerintem az év legmelegebb estélye volt, tortavágásra mindenki degeszre ette magát, nem ettek nagyon. De attól táncoltak...:D

2014. ápr. 22. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Mi 10-en voltunk. A szertartás helyben volt az étteremben 3kor. 4kor kezdődött a vacsora (étlap szerinti volt, ezért kicsit többet kellett várni, mint ha előre szervezett lett volna, de így mindenki azt evett, amit kívánt). Nagyon jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk, de 7-8 körül már ágyban voltunk.
2014. ápr. 22. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

nekünk 5kor kezdődött a polgári, fotózással (csop.képek) együtt kb. 1 óra volt, a vacsi fél8-fél9/9ig, torta 11kor-kb. 20 perc, gyertyafénykeringő 12kor kb 10perc, menyecsketánc 00:10-től kb 45 percen keresztül, az utolsó vendégek fél6 körül mentek el, de őket már mi küldtük haza :)

120fő volt

2014. ápr. 22. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk 17.30-tól volt az esküvő 18.00-tól a templomi.Fél nyolc felé értünk az étterembe, 8-tól volt a vacsi.A mulatozás úgy negyed 4 tájt ért véget(48 fő).Igazából nekem az az általános tapasztalat menyasszonytánc után oszlott mindenhol a társaság szét.Barátnőmnél kb 20-25 fő volt 15.00-i esküvővel, éjfélig tartott.
2014. ápr. 22. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább a hangulattól függ, szerencsére voltam már pár esküvőben, de igazából sosem a látszám határozta meg a dolgot, hogy meddig maradtak az emberek. Ha volt pár tipikus " hangulatfelelős " egyén, akkor a többieknek is hamar megjön a kedvük és máris nem akarnak korán elmenni, ha viszont az ilyen emberek hiányoznak akkor még egy sok vendéges is hamar véget érhet.
2014. ápr. 23. 01:53
 7/7 anonim válasza:
du 5-től hajnali 5-ig. 85 fő.
2014. máj. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!