Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartott valaki esküvőt a közelmúltban, vagy fog tartani Zala megyében?
Nagykanizsa konkrétan :)
Érdekelne, kinek milyen helyszín a szimpatikus és ott mi mennyibe kerül?
Érdemes magunknak főzni, vagy nem jön ki olcsóbbra, mint egy étterem?Virágokat hol érdemes intézni?
Ha jönnek rokonok 300 km-ről, őket hol érdemes elszállásolni?(család kizárva)
Mennyibe kerüla torta?A polgári esküvő?És a templomi?
Utóbbit nagyon szeretnénk, de egyikünk sincs megkeresztelve.
Kb 100 ember lenne jelen augusztusban.
Köszönöm a válaszokat!
Bár nem ott volt az esküvőm, a környéken (Letenye) nőttem fel.
Az István fogadó árait nem ismerem, de impozáns hely. Illetve van egy másik, ami látszik is az autópályáról, de nem ugrik be a neve, az a keleti városszélen van.
Köszönöm!
Az István fogadót ismerem, de arról úgy gondoljuk, hogy talán túlságosan kieső helyen van...Mindenesetre tényleg nagyon szép, majd érdeklődöm.A másik amire gondolsz, szerintem a Berényi fogadó, naaz nagyon nagyon drága, nem férne bele a keretbe:)
Ismerősöm az egyik Zalaegerszegen a Pitvar sörözőbe tartotta a lagzit. Nem kellett nekik terembérletet fizetni mert nem zárt körű buli volt(kevesen kb 40-50en voltak),még voltak ott más vendégek is. Mivel ott alapba van zene hajnali 2ig,zenészt sem kellett fizetniük. Igaz adtak még egy 10est a zenésznek h 3ig játszon. Csak a kaját kellett fizetniük meg a piát. Meg ők doszitettek egy kicsit...
Másik ismerösöm Zalaegerszeg után a Tóka vendéglőbe tartották. Nem tudom h az mennyi volt... De szép volt a szertartás a To mellett
Szia. Nekünk tavaly volt zalaszentivánon. Igaz nincs olyan közel kanizsához, de egy tó melletti kis étteremben voltunk, csak a kaját és az innivalót kellett fizetni, nem volt terembérlés. Mi díszítettük, nagyon szép lett. Ami még jó volt, az étteremtől 2 perc sétára van egy nagyon olcsó kis szállás, ott szállásoltuk el a vendégeket (Aba hotel).
Ha érdekel privibe még adok infokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!