Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennétek nászéjszakára nem fehér hálóinget?
Figyelt kérdés
Szép, elegáns, selyem, vagy szatén, esetleg csipke csodára gondoltam, de pl. az Intimissimi sajnos nem az én méretem.
Illetve ott csak színes volt, ami jó lett volna rám.
Webshopból hasonló okok miatt nem rendelnék.
Tudnátok olyan boltot mondani Pesten, ahol ilyesmit lehet kapni? És ahol nem néznek ki, mert nem XS-es méretem van?
(fazontól függően M, L-es méret kellene, mellben vagyok inkább sok)
2014. ápr. 18. 15:03
21/26 anonim válasza:
:)
Hát a nászéjszakánkat átmulattuk( reggel 6 kor mentünk aludni..tényleg aludtunk..
Utána pedig nem kellett hálóing ;-)
22/26 anonim válasza:
Nyugi, nincs már szex a nászéjszakán.:)
Ma már nem az a világ van, hogy akkor lehetnek egymáséi először a szerelmesek blablabla. Örültök hogy reggel lefekhettek aludni végre. Totál kimerültség lesz.
23/26 anonim válasza:
Nekem rózsaszín volt, mert olyat találtam pici XS-es méretet.
24/26 anonim válasza:
A mai világban már nem csinálnak nagy ügyet a nászéjszakából. Egy idős rokonom 54 éve ment férjhez és szűzen. Neki készítettek gyönyörű fehér selyem hálóinget. Az édesanya is siratta a lánya szűzességét. Nekem ez groteszk. A mostani fiatalok többsége együtt él, ők fáradtak a lagzi után és alszanak.
25/26 anonim válasza:
Nyugati aluljáró. Álomszép cuccok vannak baromi jó áron. Majdnem ugyanazt kapod a fehérnemű boltban is. Vagy New Yorker. Én nem fehéret fogok venni hanem fekete csipkét.
26/26 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel, rózsaszínű lett. És hogy miért? Ez volt rám jó. :)
2014. máj. 14. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!