Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennétek nászéjszakára nem fehér hálóinget?
Szép, elegáns, selyem, vagy szatén, esetleg csipke csodára gondoltam, de pl. az Intimissimi sajnos nem az én méretem.
Illetve ott csak színes volt, ami jó lett volna rám.
Webshopból hasonló okok miatt nem rendelnék.
Tudnátok olyan boltot mondani Pesten, ahol ilyesmit lehet kapni? És ahol nem néznek ki, mert nem XS-es méretem van?
(fazontól függően M, L-es méret kellene, mellben vagyok inkább sok)
Minek kell megjátszani a látszatot, hogy még szűz vagy?
A fehér menyasszonyiruha őrületet sem értem, de arra még rá lehet fogni, hogy mindenki látja.
De a férjed előtt, mikor kettesben vagytok, minek kell ez a színház?
Talán ez lesz az első éjszakád az uraddal?
Ha nem, akkor csak ismered az ízlését... Egyáltalán érdekli, hogy milyen színű göncben vagy?
Sosem hallottam róla, hogy nászéjszakára fehér kellene. Nem tökmindegy? Valamirevaló friss férj amúgysem a hálógöncre koncentrál :D
Soha életemben nem vennék fehér hálóinget, csak színes pizsamát. Semmiből nem vennék fehéret, ami ruha, mert ilyen az ízlésem. De én nem vagyok itt mérvadó, csak a kérdésre válaszoltam...
Itt van fehér is ha ragaszkodsz hozzá, bár én fekete párti vagyok :)
De! Szerintem ne csinálj ebből olyan nagy ügyet! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!