Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vennétek nászéjszakára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennétek nászéjszakára nem fehér hálóinget?

Figyelt kérdés

Szép, elegáns, selyem, vagy szatén, esetleg csipke csodára gondoltam, de pl. az Intimissimi sajnos nem az én méretem.

Illetve ott csak színes volt, ami jó lett volna rám.

Webshopból hasonló okok miatt nem rendelnék.

Tudnátok olyan boltot mondani Pesten, ahol ilyesmit lehet kapni? És ahol nem néznek ki, mert nem XS-es méretem van?

(fazontól függően M, L-es méret kellene, mellben vagyok inkább sok)

2014. ápr. 18. 15:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Hálóinget nem vennék fel a nászájszakán. Egy igényes kombinét maximum.
2014. ápr. 18. 15:47
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
A leendő "uradat"??? Hajajj... Még szűz vagy, ugye? Figyelj oda, hogy a lepedő is szép legyen, mert ugye meg kell mutatni véresen majd az ajtó előtt gyülekező násznépnek!
2014. ápr. 18. 15:51
 13/26 anonim ***** válasza:
16%

Minek kell megjátszani a látszatot, hogy még szűz vagy?

A fehér menyasszonyiruha őrületet sem értem, de arra még rá lehet fogni, hogy mindenki látja.

De a férjed előtt, mikor kettesben vagytok, minek kell ez a színház?

2014. ápr. 18. 15:55
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

Talán ez lesz az első éjszakád az uraddal?

Ha nem, akkor csak ismered az ízlését... Egyáltalán érdekli, hogy milyen színű göncben vagy?

2014. ápr. 18. 15:58
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom eljátszani, hogy szűz vagyok, mint írtam, piros és fekete szettem már van, valami újat szeretnék.
2014. ápr. 18. 15:59
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem vagy szűz, ne görcsölj ennyit ezen a kérdésen. Vegyél egyet ami tetszik és jó rád. Két lehetőség van: Vagy nagyon rövid ideig lesz rajtad az új fehérneműd a nászéjszakán , és a férjed inkább rád lesz kíváncsi mint a csomagolásra , vagy a lagi és a lagzis előkészületek úgy elfárasztanak hogy csak beájultok az ágyba, akár alkoholos állapotban akár józanul. Az utóbbi esetben dobozban marad a nászéjszett.
2014. ápr. 18. 16:07
 17/26 anonim ***** válasza:
44%

Sosem hallottam róla, hogy nászéjszakára fehér kellene. Nem tökmindegy? Valamirevaló friss férj amúgysem a hálógöncre koncentrál :D

Soha életemben nem vennék fehér hálóinget, csak színes pizsamát. Semmiből nem vennék fehéret, ami ruha, mert ilyen az ízlésem. De én nem vagyok itt mérvadó, csak a kérdésre válaszoltam...

2014. ápr. 18. 16:24
 18/26 anonim ***** válasza:
minek a hálóing a nászéjszakára?
2014. ápr. 18. 17:02
 19/26 Nádszálkisasszony ***** válasza:

Itt van fehér is ha ragaszkodsz hozzá, bár én fekete párti vagyok :)

[link]

De! Szerintem ne csinálj ebből olyan nagy ügyet! :))

2014. ápr. 18. 18:15
 20/26 anonim ***** válasza:
59%
Én egy pólóban és pizsamanaciban voltam a nászéjszakánkon.Eszembe se jutott, hogy még erre is gondoljak. Aludtunk aznap éjszaka, reggel hatkor, 2 óra alvás után nem sok kedvünk volt semmihez. A nászúton pótoltuk, oda vittem én is szexibb darabokat. Szerintem ne azt nézd, ki miben lesz, amiben jól érzed magad, és vélhetően a párodnak is tetszeni fog, azt válaszd!
2014. ápr. 18. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!