Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újesküvőiruha Kft. -ről hallott már valaki? Mik a vélemények? Https://www.facebook.com/ujeskuvoiruha? Fref=ts
Ez egy esküvői ruha nagykereskedés (azt hiszem Budapesten), de magánszemélyekkel is foglalkoznak már. Kb 30-60ezer forint között lehet VÁSÁROLNI náluk ruhát, olyat, amilyet csak szeretne az ember, mindent lehet rajtuk variálni (pánt,strasszok)egybe rendelik a ruhát ahogy kéred, és utána alakítanak rajta rád.
Nincs weboldaluk, csak Facebook oldaluk.
Valakinek valami tapasztalata, aki rendelt innen, volt itt, vásárolt itt?
Én is voltam náluk. Hihetetlen bunkó volt az orosz nőci, vágta a pofákat és tette a megjegyzéseket, hogy így kéne fogyni, úgy kéne fogyni stb.. Nem volt szimpatikus egyáltalán. Egyébként feldobott rám vagy 50 ruhát, egyik gagyibb volt, mint a másik.. úgyhogy nem mentem vissza. Egyébként valóban csábító, hogy baromi olcsók a ruhák, de szerintem ez sok mindent el is árul..nagyon szar minőségűek. Egyébként pár körúti szalonban is jártam, ahol nagyjából ugyanezek a gagyi ruhák voltak megtalálhatók, persze drágábban..Szóval nagyjából egy kutya..
Én az tanácsolom a menyasszonyoknak, hogy ne a ruhán spóroljanak, nagyon látszik, hogy ezek ilyen ukrán, olcsó ruhák..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!