Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmiben nem értünk egyet. Éreztetek így? Legszívesebben lefújnám az egészet
Nyáron lenne az esküvőnk a vőlegényemmel, de elbizonytalanodtam.
Kezdődött azzal, hogy ő kis esküvőt akart, én nagyot, több száz vendéggel. Meggyőztem, de aztán jött a nászút, amin még most is vitázunk.
Ő Erdélybe akar menni, a rokonaihoz, akik engem ki nem állnak, én pedig egy egzotikus szigetre szeretnék menni.
Tegnap este azon veszett össze velem, hogy a szülinapomra apa vett nekem egy új autót. Szerinte ez felesleges volt, mert az előzőt is nemrég kaptam. Mindennel ezt csinálja...
Neki feleslegesek azok, amik nekem fontosak.
Még régen beszéltünk arról, hogy kinek milyen exei voltak és elmondtam, hogy nekem csak 1 volt, aki most a családunk ügyvédje és sokáig együtt voltunk, a mai napig naponta beszélünk, közel áll hozzám.
Rájöttem, hogy hiba volt elmondani neki, mert azóta betegesen féltékeny rá, többször elmondta, hogy ő sokkal jobb lenne nekem, neki van pénze, befolyása.
Úgy viselkedik, mintha nem is az az ember lenne, akibe beleszerettem.
Szinte mindenben különbözik a véleményünk és már valamilyen szinten belefáradtam ebbe.
Úgy gondolom ezek figyelmeztető jelek, nem biztos, hogy szerencsés lenne esküvőt tartanotok....
Egy párnak akkor van a legnagyobb esélye a hosszú boldog együtt töltött évekre, ha hasonlóan gondolkodnak, legalábbis a fontos dolgokban.
Illetve tudni kell kompromisszumot kötni, nem mindkettőtöknek a saját igazát hajtogatni és nem engedni egy cseppet sem. Így nem sok közös jövőtök lesz....
Mikor megismert, már akkor is tudta, hogy milyen az anyagi helyzetem és sosem zavarta.
Nem várom el tőle, hogy méregdrága dolgokat vegyen nekem, ezzel tisztában van.
# 9/10
De nem tudok kompromisszumot kötni, mert ilyenkor megsértődik és alig szól hozzám, úgy viselkedik, mintha 5 emberrel csaltam volna meg...
Ő kérdezett rá, hogy hány pasi volt előtte az életemben, én pedig úgy voltam vele, hogy őszintén megbeszéljük és ennyi, többet szóba se jön a téma.
Ezt már régen beszéltük, azóta se képes túllépni ezen.
# 11/11
Nem szórom a pénzt, csak amire szükségem van, vagy tetszik, azt megveszem. Ez még senkinek nem okozott problémát, eddig neki sem.
Én nem akarok Erdélybe menni, nem szeretem azt a környéket, az ott élő rokonait sem (ők se engem). Azt mondja, hogy felesleges szállodára pénzt kiadni, mikor ott van egy nagy ház, elférünk.
De akármikor találkoztam azokkal a rokonaival, megjegyzéseket tettek rám és nem éreztem jól magam a közelükben. Azt mondja, hogy csak nem vagyok elég nyitott és rideg vagyok velük, pedig ez nem igaz.
Most ez a fórum vagy tele van kamu kérdésekkel, vagy egyre több az ilyen elkényeztetett kis hisztiláda...
Több száz fős esküvő, egzotikus sziget, új autó... Kislányka, neked nem egy férj kell, hanem egy akkora pofon, hogy leszálljon a fejed! Akkor talán észhez térnél!
Ő engedett abban, hogy végül nagy esküvőtök lesz. Most engedj te a nászút helyszínében. Gondolom a vőlegényednek is kellemetlen lesz, hogy több száz ismeretlen előtt kel jópofiznia.
Nekem ebből a szövegből az jön le, hogy te képtelen vagy a kompromisszumra, csak az a jó, amit te kitalálsz.
# 15/18
Nem a szemembe mondják, hanem a hátam mögött.
Mikor még nyáron voltunk náluk, ott ebédeltünk. Én pedig mondtam, hogy nekem elég a saláta, mert nem eszek a csirkehúson kívül más húst és az nem volt. Erre ment a szájhúzogatás.
Látszott rajtuk, hogy rólam beszélnek.
Megjegyezték, hogy sok pénzt költök magamra és ők annyit nem pazarolnának el, inkább odaadnák a szegényeknek.
Az egyik lány közölte (13-14 éves lehet), hogy nem érti, hogy nem érzem cikinek, hogy nem főzök, szerinte ez alap dolog egy nőnél.
Látszik rajtuk, hogy nem kedvelnek, ezért szerintem érthető, hogy a nászutunkat nem náluk akarom eltölteni.
# 16/18
Miért vagyok "elkényeztetett hisztiláda"?
Indokold már meg, légyszi.
Nem egy kisgyerek vagyok, akit bárki pofozgathat, bár ez még akkor sem elfogadott.
# 17/18
Talán tényleg ez lenne a legjobb...
# 18/18
Kénytelen volt engedni, mivel nekem a közeli ismerőseim is elég sokan vannak, plusz ahhoz jön még a család, stb.
Kislány korom óta nagy esküvőre vágyok, hogy azon a napon mindenki rám figyel majd. Ezt nem veheti el tőlem, tisztában van vele.
Tudja, hogy kölcsönösen nem szeretjük egymást az erdélyi rokonaival, szerintem senki nem akarta 2 hetet olyan emberekkel egy fedél alatt tölteni, akik ki nem állhatják.
A nászutat olyannak akarom, hogy ne a napokat számolgassam visszafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!