Éreztetek már olyat hogy legszívesebben úgy ahogy van kitennétek a gyereket a házból?
Időnként játszhat a számítógépen a kisfiam.Rátalált egy reklámra ami a kedvenc meséjéből készült játékról szólt okos telefonra.Mondta hogy azzal szeretne játszani.Mondtam neki hogy az nem számítógépes játék, csak egy reklám egy telefonra való játékon. Először még miközben kerestem az alkalmazást a marketen azon hisztizett hogy de ő nem a telefonon szeretne játszani, hanem a gépen de azzal a játékkal.Majd mire felfogta hogy nem működik a gépen, kiderült hogy az még csak hagyján hogy fizetős de gyenge is hozzá a telefonom, nem futna el rajta.
Ezen olyan hisztit vágott mint még soha.Teljesen kikelt magából, ilyennek még nem láttam.
Csak üvöltött hogy "buta vagy anya", "nem szeretlek", "hagyj békén" Eközben szétdobálta a szobáját.
Azon kívül hogy rászóltam hogy szedje össze amit szétdobált, nem vettem róla tudomást.
1 órán át tartott a hiszti.Borzalmas volt.Mindig megszokta érteni ha valamit nem lehetett, de most mintha nem is ő lett volna.Komolyan ott tartottam hogy kirakom a házból.
Éreztetek már ilyet?
Természetesen nem tettem meg.De mégis olyan lelkiismeret furdalásom van hogy egyáltalán ilyen eszembe jutott.
Főleg hogy a hiszti után lelettem kenyerezve. :)
Abba hagyta a hisztit, csönd lett, de nem mentem be hozzá.Majd egy negyed óra múlva kijött és bocsánatot kért.Mondtam hogy jó, de tegyen rendet a szobájába. Erre mondta hogy már megcsinálta. Bementem és valóban rend volt. Majd odajött hozzám egy sima háztartási nejlonzacskó zizivel. Be volt dagadva az arcom, és nejlonba tett fagyasztott lencsével borogattam. Szóval jött a zacsi zizivel, megkérdezte hogy fáj-e még az arcom, mondatm hogy igen, erre oda adta a zizit hogy akkor azt tegyem rá és nem fog fájni.
Teljesen meghatódtam, borzalmas hogy ilyen csúnya dolog csak az eszembe is jutott hogy kitegyem.
Pszihopata vagyok, vagy másnál is tud ennyire elszakadni a cérna?
Bármennyire is imádja az ember a gyerekét, van amikor a csemete megtalálja a tűrőképességed határát plusz egy pici...
Előfordul az ilyen, vannak nehéz napok. PL. ma nekem. Az enyémek már nagyok, az egyik állandóan beszél, de folyamatosan és fél órákat a semmiről. Persze nem akarom lehurrogni, mert nem akarom megsérteni és tényleg azt szeretném, ha tudná, hogy az anyja mindig meghallgatja, de olyan pocsék fárasztó napom volt, hogy legszívesebben azt mondtam volna, hogy fogja már be a száját. Ma nagyon rosszul jött ki a csacsogása.
Nekem az egesz nyaram ilyen volt...ugy ereztem, megbolondulok!!!! A csucs az volt, amikor mar nem birtam es mondtam neki, hogy hagyjon beken, o a szobaba en pedig a szoban kivul valjunk meg egymastol. Annyira elmentek neki otthonrol, hogy szo szerint mint egy rock star lezuzta a haloszobankat. En meg eletemben ilyet nem lattam. Akkor mentek el nekem otthonrol, amikor az aram alatt allo ejjelilampat vagta foldhoz....soha eletemben nem utottem meg de akkor nagyot kapott a fenekere es nem sajnaltam. Szornyen ereztem magam utana, hogy mifele anya vagyok en?! Igy par honap eltelte utan, kiderult jokor osztottam a seggreverest...megis a szivem megszakad mikor mondogatja eltorte a lampat .... soha de soha nem voltam agressziv es a gyermekem sem az. A tehetetlen duh, a heteken honapokon keresztul ram gyakorolt terror hozta ezt ki belolem. Egyedul otthon allando 24 oras szolgalat es a terror amire csakis egy 2 eves koruli gyerek kepes. A legszornyubb az, hogy olyan kicsik meg, annyira kiszolgaltatottak. Annyira kis butak de megis nagyon is okosak. Semmivel nem tudtam visszafogni ez volt az egyetlen. Szimbozisban el velem. Keptelen tolem elzarva meglenni. Mindig emlegeti, hogy kikapott..ezzel egyutt en is erzem, hogy nem volt franko amit csinaltam hiszen engem sem vert anyam!!! De mivel tudtam volna mar visszafogni ha a szeparalas sem mukodott?! Semmi sem mukodott csak az orjonges ment, ha nem ugy volt valami ahogy o akarta?!
En is pszichopata vagyok?!
Egy honapja mult 3 eves. Kiderult az intenziv hangulatvaltozasai gluten erzekenyseg miatt van. Nem eszik kenyeret es tesztat es mintha kicsereltek volna!!!! Mindent meg tudok vele beszelni, mindenben tars. Rendesen szeretek vele ujra egyutt lenni. Sokkal jobban megerti es elfogadja a dolgokat. Most is van meg hiszti, de tudja jol ha etelmetlen amit ker, sajna nem fognak mukodni a dolgok. Be kell probalkozniuk igy vannak kodolva vagy mi...De soha nem megy el odaig mint akkor amikor szetverte a szobat szetdobalta a fiokokat amikbol kiszort szana szellyel mindent es a falhoz vagta a lampat aztan meg a foldhoz....
Nincs is annál felemelőbb, mikor a nagy, okos, 7 éves egész álló nap butaságokat beszél, nem bír magával, tör-zúz, ordibál, nyávog és vinnyog, a 1,5 éves megállás nélkül megy valahová és bajt csinál, felmászik, levesz, kiönt, az 1 hónapos meg non stop ordít a hasfájástól.
Ha véletlenül csend van, akkor biztos, hogy valaki épp lepisil/kakil/hány éppen, a másik kettő meg rosszaságon töri a fejét.
Persze mindezt úgy, hogy nappal egyszerre, éjjel meg egymást váltva. Na igen, éjjel valakinek mindig kell pihenni rajtam kívül.
Szóval igen. Határozottan gondoltam már ilyesmire.
Köszönöm a válaszokat.Bután hangzik, de jól esett ilyet olvasni hogy más gyerek és szülő is kitud bukni.
Igen úgy tegnap minden össze jött.
Kicsit elúsztunk anyagilag, és én mint nő eddig tartottam magam, nem mutattam ki az idegességemet.Inkább ugye a fiam előtt próbáltam vidám lenni, nem mutatni hogy baj van.A férjemet mosolyogva, nyugtatgatom, öntöm belé a lelket hogy ne idegeskedjen, megoldódik minden idővel.Én meg csak magamba őrlődtem. Tegnapig bírtam, szakadt a cérna amikor hívtak az oviból hogy legkésőbb hétfőig fizessem be az ebédet, mert már a hét elején bekellet volna.Fogalmam se volt hogy miből fizetem ki, hisz már itthon is sakkoztam hogy mikor mit együnk hogy kijöjjünk.Végül apám kisegített, de így meg őrlődtem azon hogy tudom hogy neki is nagy szüksége van most minden fillére.
Ráadásul az arcom is bedurrant, alig alszok miatta.
Most úgy minden össze jött, és akkor még ő is beverte a hisztit.
Tegnap valami front lehetett a gyerekeknél. Másfél éve jár a fiam oviba, de olyan fejetlenséget mint tegnap ott volt amikor mentem a gyerkőcért nem volt.Új óvónénik van, fiatal, most végzett.Ha a tegnapi nap után nem adta vissza a diplomáját, le a kalappal előtte.Míg felöltözött a fiam kb 15x láttam őt már szinte sírva a gyerekeket össze szedni, üvöltöztek, kirohangáltak a folyosóra, egyik jobbra- másik balra. Szóval ez a tegnapi nap ilyen volt, pedig még csak ma van péntek 13. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!