Éreztetek már olyat hogy legszívesebben úgy ahogy van kitennétek a gyereket a házból?
Időnként játszhat a számítógépen a kisfiam.Rátalált egy reklámra ami a kedvenc meséjéből készült játékról szólt okos telefonra.Mondta hogy azzal szeretne játszani.Mondtam neki hogy az nem számítógépes játék, csak egy reklám egy telefonra való játékon. Először még miközben kerestem az alkalmazást a marketen azon hisztizett hogy de ő nem a telefonon szeretne játszani, hanem a gépen de azzal a játékkal.Majd mire felfogta hogy nem működik a gépen, kiderült hogy az még csak hagyján hogy fizetős de gyenge is hozzá a telefonom, nem futna el rajta.
Ezen olyan hisztit vágott mint még soha.Teljesen kikelt magából, ilyennek még nem láttam.
Csak üvöltött hogy "buta vagy anya", "nem szeretlek", "hagyj békén" Eközben szétdobálta a szobáját.
Azon kívül hogy rászóltam hogy szedje össze amit szétdobált, nem vettem róla tudomást.
1 órán át tartott a hiszti.Borzalmas volt.Mindig megszokta érteni ha valamit nem lehetett, de most mintha nem is ő lett volna.Komolyan ott tartottam hogy kirakom a házból.
Éreztetek már ilyet?
Természetesen nem tettem meg.De mégis olyan lelkiismeret furdalásom van hogy egyáltalán ilyen eszembe jutott.
Főleg hogy a hiszti után lelettem kenyerezve. :)
Abba hagyta a hisztit, csönd lett, de nem mentem be hozzá.Majd egy negyed óra múlva kijött és bocsánatot kért.Mondtam hogy jó, de tegyen rendet a szobájába. Erre mondta hogy már megcsinálta. Bementem és valóban rend volt. Majd odajött hozzám egy sima háztartási nejlonzacskó zizivel. Be volt dagadva az arcom, és nejlonba tett fagyasztott lencsével borogattam. Szóval jött a zacsi zizivel, megkérdezte hogy fáj-e még az arcom, mondatm hogy igen, erre oda adta a zizit hogy akkor azt tegyem rá és nem fog fájni.
Teljesen meghatódtam, borzalmas hogy ilyen csúnya dolog csak az eszembe is jutott hogy kitegyem.
Pszihopata vagyok, vagy másnál is tud ennyire elszakadni a cérna?
Hát teljes mértékben megértelek hogy kibuktál. Őszintén én lehet hogy a helyedben 5 perc után felálltam volna és közöltem volna hogy vissza megyek majd ha képesek az óvónők lenyugtatni a csoportot.
Annak ellenére hogy tegnap a saját szememmel láttam az oviban hog ez olykor lehetetlen. :/
Az igen, akkor tegnapra neked is kijutott.
Azt sokszor érzem hogy olyan jó lenne ha meglehetne azt tenni hogy eltűnni csak egy hétre, ami idő alatt valami jó tündér rendezi az itthoni problémákat és kipihenve, újult erővel vissza térni egy probléma mentes nyugodt környezetbe.
Minden szülinapi gyertyánál, és hullócsillagnál ezt kívánom, de nem akar teljesülni.
nálunk 3kisfiu van, a nagycsoportos, kiscsoportos, és 22hónapos. A kicsivel és naggyal nincs gond, de a középsőmet kicserélték mióta ovis.... Totálisan be van dilizve... egyszerűen tiszta csődnek érzem magam mostanában miatta. MInden nevelési elvemet dugába döntötte. Kapott egy-kétszer már a fenekére is az utóbbi napokban, előtte nem volt ilyenre szükség.
Holnap az ovonénivel is akarok beszélni, mert nálunk a 180fokos fordulatot az ovi válthatta ki.
:(
Úgy érzem megboldondulok néha, és már én is kiraknám a házból. :(
Az a fura, hogy fél napig egy kis édesbogár angyalka, és utána a kb nagy semmin kifakad, és kezdődik az őrület... Ezt a kifakadást korábban tudtuk kezelni, de most képtelenség.
:) Utolsó- megértelek!!
A kérésedről eszembe jutott valammi, bár nem a témába vág- bocsi.
VAn az a 20gyerkes Tolna megyei család, (sokat cikkeztek róluk) és ott riportot készítettek a szülőkkel, hogy hogy bírták ennyi gyerekkel: anyuka válasza: Úgy bírta, hogy minden napra kikötötte, hogy 1óra csendet akar, 1órát, amit magában tölthet el!!
Először azt gondoltam- ez mi már??
De annyira igaza van, nem??
:))
Hát nekem sajnos a napi több óra csend sem segít.Nem dolgozok, iskolába járok, mert kicsit korán jött a kisfiam, akkor abba hagytam a tanulmányaimat és most ezerrel pótolom.
Így a délelőttök csendben, magányban telnek.Fiam oviba, párom vagy nincs itthon, vagy ha itthon van "pihen". Ez sem az igazi.Olyan egyhangú minden.Reggel felkelek, keltem a gyereket, elviszem oviba, itthon teszek, veszek aztán várom hogy mehessek érte.Haza hozom és már megyek is suliba.Mennék dolgozni, kimozdulnék itthonról, de kilátástalannak látom a helyzetet.Szóval én már a csendtől is besokalltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!