Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy magányotokban és kilátástalanságotokban a sokasodó problémákkal gátlásaitokkal, hogy legszívesebben kilépnétek ebből a valóságból?
Néha úgy érzem talán jobb lenne ha nem is lennék vagy meghalnék.
26F
Tudjátok a gátlásaim rabja vagyok rengeteg a tanulni való rengeteget dolgozom nem sok mindenre jut idő többek között pihenésre sem, és nem látom az alagút végét
közben Plátói vonzalmak tengerében hányódom.
Túlvállaltam magam de kénytelen vagyok ezt tenni ha valami esélyt akarok előrébb jutni. Csak nagyon rossz egyedül, olyan értelmetlennek tűnik minden nem volt még barátnőm.
#4:Nekem se nagyon volt még.Legfeljebb egy,de az se volt valami komoly kapcsolat.Mégsem akarok leugrani a hídról.Ha a jövőmet nézem,akkor azt látom,hogy más "mocskát" fogom takarítani egész életemben,ha nem változtatok és nem állok a sarkamra.De még ,ha így is tűnik,akkor is úgy állok hozzá,hogy talán jól alakulnak a dolgok.
Ha meg akarnál halni,akkor nem írtad volna ki a kérdésed.Te pusztán figyelemre vágysz,mert a kutya se törődik veled.Aki meg akar halni,az általában egy szót se szól és ezt tapasztalatból mondom.
Nem tudom. Miért csak a nőkkel? A férfiakkal is van probléma szerintem meg a társadalommal van nagyon nagy.
Délibábos egzisztencia ellehetetlenített élet, rohanó nyugati, érték vesztett világ, intolerancia, hazugságok, manipulációk, mérgezések, érzéketlenség, környezetszennyezés növekvő válság szegénység.
Kik irányítják a szálakat..? és miért így..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!