Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szívesen viselnétek egy ilyen menyasszonyi ruhát? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Illetve az lenne még a kérdésem,hogy itthon (főleg pesten) hol árulnak ilyet/ilyesmit? Én nem láttam eddig még. Vagy akkor ezt varratni érdemes?
2014. ápr. 6. 18:42
11/32 anonim válasza:
Hát esetleg Downton Abbey-be felvenném.
12/32 anonim válasza:
Isten ments, soha fel nem vennek ilyet.
13/32 anonim válasza:
nekem ez jobban tetszik
15/32 anonim válasza:
Szerintem rémes, úgy néz ki, mintha megszürkült volna a rengeteg mosásban.
16/32 anonim válasza:
uristen..szerintem borzalmas. én nem venném fel..nagyon ijesztö ez a ruha.
18/32 anonim válasza:
Azta, mint valami hálóing. Nem venném fel.
19/32 anonim válasza:
Egyedi az biztos. Nem az én stílusom, de akinek ez a stílusa, annak el tudom képzelni, hogy nagyon jól állhat, mert egyébként szép a ruha.
Annyi, hogy ez szerintem kizárólag vékony nőknek áll jó, és olyannak, aki nem kifejezetten alacsony.
20/32 anonim válasza:
nem vennem fel.. :S nagyon nem tetszik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!