Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghivtunk egy csaladot. Úgy, hogy meghivjuk Önt es csaladjat. A nagyobbik lanyuknak kiszont van egy pasija, akit nem. Megkerdezheti, hogy hogy hozhatja e a parjat es ha igen akkor mit mondjak?
Én meghívtam a másodunokatesóm párját is, pedig addig sosem láttam....
Ők egybe tartoznak. Szerintem ne lepődj meg, ha a másodunokatesód el sem megy.
Lassan 3 éve élünk együtt a barátommal. Meg lettünk hívva idén ballagásra és esküvőre is. (Ugyanaz a család, a kisebb lány ballag, nővére férjhez megy)
A ballagásra jön a barátom is, de az esküvőre nem megyünk, csak a szüleim 2en.
Még ők sem ismerik, nem találkoztak a 3 év alatt.
Ha az utcán össze is futottunk velük, a barátom épp nem volt velem. De természetesnek tartják, hogy hozzám tartozik, és meghívták.
23N
Párom unokatesójának a fia megkérdezte, hozhatja-e a barátnőjét.
Mivel azt tudjuk, hogy van olyan, aki kapott meghívót, de nem tud eljönni (eü. okokból), a létszámba bele fog férni, miért ne jöhetne.
Mi eleve mikor mentünk meghívni a családokat, mondtuk, hogy ha van barátjuk (tehát nem együtt élős, vagy vőlegény vagy.... csak mondjuk együtt járnak és hozni szeretnék, akkor szóljanak előre az ültetés/terítés miatt, de mi nem zártunk ki senkit (és mivel sok fiatal, értsd 20 éves volt a családoknál, akik alapban ugye még nem tartós párkapcsban vannak miért akarnám szétválasztani, szerintünk így is összetartoznak)Mikor mi elkezdtünk járni a párommal (most már férjemmel) nekünk is jólesett, hogy amikor meghívták a családomat őt is meghívták, pedig akkor még csak pár hónapja voltunk együtt. És ugyanígy a másik részről is, hogy engem is "beszámítottak".
De persze ez a ti döntésetek, hogy kit akartok az esküvőtökön látni. Csak akkor tényleg következetesnek kell lenni. Vagy mindenki hozhatja magával a párját, vagy senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!