Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha meghivtunk egy csaladot....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghivtunk egy csaladot. Úgy, hogy meghivjuk Önt es csaladjat. A nagyobbik lanyuknak kiszont van egy pasija, akit nem. Megkerdezheti, hogy hogy hozhatja e a parjat es ha igen akkor mit mondjak?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a sracot es a lany is csak masod unokateso. Es ha igent mondok akkor a tobbinek is fel kell ajanlanom,mert tobbi masod unokatesom is igy van. Ha egyedul vagy meghivva, akkor nem viszed el vagy hivatod meg a pasidat, nem?
2014. ápr. 3. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyi, hogy ha nekem úgy adnának oda egy meghívót, hogy a párom nincs ott, akkor számomra egyértelmű, hogy őt nem hívták...mi is úgy adtuk/adjuk oda a meghivot, hogy azok vannak ott, akiket meghivunk.
2014. ápr. 4. 00:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen en is azt hittem hogy tiszta a meghivottak listaja es hogy az lesz ott akit akarunk. Most meg anyu es a mama nyavajog, hogy kiket kellett volna es kiket nem kellett volna meghivni, hogy ne legyen sertodes. De szert ha oszintek vagyunk mindenkinek van maximum letszama. Mi mar ezek miatt a nyavajgasok miatt mar tul is leptuk. Es mi fizetünk mindent ketten. Nem a szulok.
2014. ápr. 4. 00:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Én a párom rokonaival a kezdetektől fogva jóban voltam, hamar bemutattak, sokat jártunk hozzájuk, így természetes volt, hogy meghívtak engem is, de ha nem ismertem volna őket (nem tudom, ti hogy vagytok a lány barátjával), akkor nem is gondoltam volna rá, hogy meghívnak, de ha mégis, akkor meglepődtem de örültem volna. :D
2014. ápr. 4. 02:54
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

Én meghívtam a másodunokatesóm párját is, pedig addig sosem láttam....

Ők egybe tartoznak. Szerintem ne lepődj meg, ha a másodunokatesód el sem megy.

2014. ápr. 4. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
Ha esküvőről van szó, akkor ott általában +1fővel szoktak számolni.Ezért is marad meg sok kaja meg minden ....
2014. ápr. 4. 08:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 3 éve élünk együtt a barátommal. Meg lettünk hívva idén ballagásra és esküvőre is. (Ugyanaz a család, a kisebb lány ballag, nővére férjhez megy)

A ballagásra jön a barátom is, de az esküvőre nem megyünk, csak a szüleim 2en.

Még ők sem ismerik, nem találkoztak a 3 év alatt.

Ha az utcán össze is futottunk velük, a barátom épp nem volt velem. De természetesnek tartják, hogy hozzám tartozik, és meghívták.

23N

2014. ápr. 4. 09:21
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk az a szokás, hogy a rokon párját is meghívják, függetlenül attól, hogy ismeri-e a házasulandó pár vagy sem. Vannak olyan helyek ahova nem illik egy embert hívni magában, pár nélkül, ilyen az esküvő is. Majd a meghívott rokon eldönti, hogy neki már annyira komoly a kapcsolata, hogy elviszi-e magával egy esküvőre, vagy nem.
2014. ápr. 4. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Párom unokatesójának a fia megkérdezte, hozhatja-e a barátnőjét.

Mivel azt tudjuk, hogy van olyan, aki kapott meghívót, de nem tud eljönni (eü. okokból), a létszámba bele fog férni, miért ne jöhetne.

2014. ápr. 4. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi eleve mikor mentünk meghívni a családokat, mondtuk, hogy ha van barátjuk (tehát nem együtt élős, vagy vőlegény vagy.... csak mondjuk együtt járnak és hozni szeretnék, akkor szóljanak előre az ültetés/terítés miatt, de mi nem zártunk ki senkit (és mivel sok fiatal, értsd 20 éves volt a családoknál, akik alapban ugye még nem tartós párkapcsban vannak miért akarnám szétválasztani, szerintünk így is összetartoznak)Mikor mi elkezdtünk járni a párommal (most már férjemmel) nekünk is jólesett, hogy amikor meghívták a családomat őt is meghívták, pedig akkor még csak pár hónapja voltunk együtt. És ugyanígy a másik részről is, hogy engem is "beszámítottak".

De persze ez a ti döntésetek, hogy kit akartok az esküvőtökön látni. Csak akkor tényleg következetesnek kell lenni. Vagy mindenki hozhatja magával a párját, vagy senki.

2014. ápr. 4. 10:21
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az a normális, hogy ha van valakinek párja (tök mindegy, mióta vannak együtt vagy együtt élnek-e), akkor azt meghívjátok. Mi is így teszünk, van olyan is, akinek nem is ismerjük a párját, de eszünkbe se jutott, hogy őt akkor egyedül hívjuk. Én is voltam több olyan esküvőn is, ahol a "csak" valaki párjaként voltam, nem is ismertem a menyasszonyt-vőlegényt, mégis meghívtak. Szóval szerintem vagy hívd meg mindenki párját is, vagy az illetőt se.
2014. ápr. 4. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.