Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat kérnek ezért a gyűrűpárért?
Egyáltalán nem értek hozzá.
Nektek amúgy tetszik? Nekem nagyon (nem befolyásolnak a válaszaitok, csak érdeklődök) :)
9-es válaszoló vagyok, én írtam, hogy mi is innen vettük.
Párom már az eljegyzési gyűrűt is tőlük vette személyesen, nem netről. A karikagyűrűket is személyesen mentünk felpróbálni. Mondták mikor lesz kész, aznap hívtak is, mentünk, kész volt. Semmi gond nem volt vele, illetve a páromé kicsit nagy volt, az szó nélkül visszaküldték kisebbítésre.
Az egyetlen észrevétel: maga az üzlet nagyon kicsi, és hétvégén (szombaton) tömve volt, akkor kellett kicsit várni, de abszolút nem vészes.
Értem.
Akkor még utána érdeklődök pár embertől, és ha nagyon sok rosszat mondanak, akkor csináltatom máshol.
Viszont ha egyszeri eset volt, akkor megkockáztatom náluk :)
Nekem sem tetszik, én sem szeretem a fehérarany, arany kombót, sem azt, ha valami cirka, kő vagy bármi áthasítja a gyűrűt...
amúgy az ára nem vészes a mi karikagyűrűnk is hasonló volt árban, csak sima, egyszerű hagyományos, 5 mm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!