Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a meghívón nincs infó, akkor meg lehet kérdezni a párt, hogy mit kérnek esküvőre?
A párom egykoron legjobb barátja megnősül. Most is nagyon jóban vannak, de évek óta más városban élnek, elég messze, így persze nincs mindennapi haverkodás. Augusztusban lesz az esküvő. A meghívón nincs arról semmi, hogy ajándékot vagy pénzt kérnek és ajándéklistáról sem tudok.
A párommal összesen kb 30.000fT-ot tudunk erre áldozni, több sajnos nem telik. Egyrészt hogyan osszuk be? 10 a menyasszonytáncra(gondolom lesz, vidéki lagzi) és 20 ajándékra? Másrészt a párom megkérdezheti, hogy ajándékot kérnek-e és ha igen mit vagy inkább pénzt adjunk? Ez ciki? Nem feltétlen a páromnak, hanem a srácnak mondjuk.
Hülyeséget vagy felesleges dolgot nem akarok venni. Az is lehet, hogy kevés a 30ezer, de egy fizuból ennyit tudunk kiszorítani.
Készítsetek egy ilyen pénzfát.
Csak évek óta együtt élnek a lánnyal(akit amúgy mi nem olyan nagyon ismerünk) albérletben, pár év múlva akarnak külföldre menni. Szóval háztartási dolog lehet nem is kell nekik.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha lenne a meghívón erről 2 sor és tiszta lenne minden.
Én megkérdezném mit kérnek nem ciki ez.
Inkább mint hogy legyen 3 mikrójuk és 4 étkészletük.
Nem ciki. Mi se írtuk rá, megkérdeztük, megmondtuk, hogy pénzt szeretnénk. Két éve együtt éltünk akkor és már volt egy gyerekünk is.
A harminc ezer szerintem nem kevés. Általában 10 ezret szoktak fejenként számolni vagy "elvárni". A többnek örül az ember, a kevesebbet meg tudomásul veszi. Szerintem illik ismerni annyira a násznépet, hogy az ember tisztában legyen azzal, hogy valakinek a jelenléte is már komoly nehézségek árán jön csak össze.
Hogy lesz-e menyasszonytánc, azt azért kérdezzétek meg előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!