Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olvasztattatok már be gyűrűt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvasztattatok már be gyűrűt? Valóban ennyit kérnek érte?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy pár gyűrűt beolvasztattni és abból megformázni egy másikat. Több helyről kértem árajánlatot de irreálisan sokat mondtak rá szerintem. Vagy valóban ennyibe kerülne?
2013. jan. 14. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy átlagos karikagyűrűpár összesen 10 gramm körül van. Az arany ára változó, kb. 12-13ezer forint/gramm. Ha ez alapján megnézed 130000-re jön ki a gyűrű és nincs benne még a munkadíj, vagy a kövek. Ennyit tudtam neked a tapasztalataim alapján leírni.

24N

2013. jan. 14. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen ajánlatokat kaptál, de az arany ára 12-13000 Ft grammonként ha törtaranyat beszámíttatok, azt olyan 6-7000 Ft/gramm áron számítják be. (Tehát durván feleannyiért, mint amennyiért árulják.) Milyen ajánlatot kaptál? Már kíváncsi vagyok.
2013. jan. 14. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Első: Itt most evidens hogy mennyi az arany ára. Csak a munkadíjat kell kifizetnem.

Második: Nem beszámításról van szó.

Köszi a választ mindkettőtöknek.

Az ajánlat még egyszer mondom: csak a munkadíjról szól, 165 ezer forintért akarják megcsinálni.

2013. jan. 14. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Az rengeteg.....Szerintem jobban jársz ha eladod törtaranyként és a pénzből vesztek magatoknak egyet.

Ha viszont egyedit akartok akkor nem tudom...

De ez tényleg nagyon sok pénz....

2013. jan. 14. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Tehát adsz annyi aranyat, amennyi kell az új gyűrűhöz, és ezt ennyiért csinálnák meg? Mert ez így nem reális az biztos.
2013. jan. 14. 19:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen. Én viszem az összes aranyat, nekik nem kéne hozzáadni.

Baromi nevetséges ez a 165000 forint... Ennyiért olcsóbb helyeken két pár karikagyűrűt tudok venni, ha nem hármat. :(

Törtaranyként nem szeretném beszámítattni, és ez itt a lényeg. Ez egy családi örökség, nem akarom eladni.

2013. jan. 15. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Keress másik ötvöst, mert nagyon sok ez az összeg.

A mi gyűrűnket is egyik ötvös majdnem 200 ezerért vállalta volna (mi is vittünk annyi aranyat (sőt 10%-kal többet, mert ugye van anyagveszteség), amennyi kellett). Végül egy másik ötvös megcsinálta 50 ezer forintért. Messze nem mindegy. Kérjetek árajánlatot máshonnan is.

2013. jan. 15. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami kimaradt.

Teljesen egyedi a gyűrűnk, a férjem tervezte meg a mintát rá, az alapján készült, tehát nem egy egyszerű gyűrűt készítettek 50 ezer forintért. Ha ehhez viszonyítom a 165 ezret, rengeteg.

2013. jan. 15. 21:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Kaptam ajánlatot 60ezer forintért is, az már tűrhetőbb. Nem egyedi gyűrűt szerettünk volna, egy tök egyszerűt, de amit lehet kapni készen az 100ezertől kezdődik.

Köszi a további válaszokat is!

2013. jan. 16. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!