Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűpárnát hol lehet venni?
Nem..én sok helyen láttam...
Kreatív és partikellékboltokban
Netetn néztem körbe en..
Végül megvarrta anyősom..így olyan lett amit kitaláltam, ésaz esküvőhöz illő színekkel....anyósom szerint fél órajába került géppel, pedig nem varrónő...
A salonokban általában horror összeget elkérnek érte, ha a kelékek keresése közben nem futottál össze vele, akkor a helyedben és nem akarsz varratással vacakolni, akkor netről rendelnem a helyesben.
( ahol szepeket láttam: Bp nyugati pu mellett a "lufibolt" ban..mi a tortara a párt is ott vettük, a dekorhomokot is a mokszertartásra, szalaoat...stb)
Szalonokban, party kellékesnél, ajándék boltban
Én ott vettem ahol a ruhámat kölcsönöztem, így ugyanolyan mintával megvarrták a szütyőt és a gyűrűpárnát.
Ajándékboltban.
Lakberendezési boltban.
Pl. Debrecenben van nagyon jó (de nagyon drága) lakberendezési- és ajándékbolt a Kálvin téren, ahol tematika szerint vannak rendezve a dolgok, egy sarokban a babás cuccok, máshol az esküvősek, megint máshol az étkészletek/konyhai dolgok, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!