Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyiket adjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyiket adjam neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi vagy ha van ötlet azt is szívesen fogadom! Szóval a párommal 7 éve vagyunk együtt és május 10.-én lesz az esküvőnk. Szeretnék neki egy nyakláncot/karláncot/talizmán szerű dolgot adni. Esküvő után megy dolgozni, kamionnal belföldre (minden héten többször itthon lesz, meg hétvégén) Így az esküvőre, hogy szeretem és hogy majd sokat lesz útonra szeretnék valami ilyesmi jelentésű dolgot, ami erre emlékezteti! Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Tudtok olyan szimbólumot ami a sikert jelképezi a kapcsolatunkban? Bocs hogy nagyon hülyén fogalmaztam de nem tudom jobban leírni! Aki érti légyszi válaszoljon! :) Előre is köszönöm
2014. ápr. 2. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Hát, szerintem arra ott lesz a jeggyűrű.

Ha mindenképp akarsz cmit, akkor az attól függ, mennyire ékszeres a jövendőbelid.

2014. ápr. 2. 04:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Hat ha épp házasodtok, akkor mar nem nagyon van mit bizonyítani a szereteten, hiszen gondolom azert mész hozza.....
2014. ápr. 2. 06:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Most keltek egybe , ahogy írod . A szerelmen , házzasági eskütükön, karikagyürün kívül kell még más? Szerintem nem , hiszen ennél szebb/ jobb emlékeztetö nincs is. Mellesleg a saját páromból kiindulva biztos nem hordaná munkába hiszen nem praktikus meg nem is odavaló. De te tudod , hogy a kedvesed mennyire ékszeres típus. Ha mindenképp ragaszkidsz valami csecsebecséhez javaslom az óra vagy nyaklánc lehetöségét. Nem utolsó sorban sok boldogságot kívánok nektek! :)
2014. ápr. 2. 07:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ezt szimbolumot jelképező bármilyen ékszet vagy tárgyat adnék neki:

[link]

2014. ápr. 2. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egy fényképet, vagy egy olyan tárgyat adnék neki, ami emlékeztet minket egy nagyon szép eseményre az életünkből. Azt kirakhatná a kamionjába, fellógathatná a visszapillantójára és minden alkalommal, mikor beül a kamionba, ott van. Filmeken láttam, hogy kamionosok, taxisok, pilóták így csinálják, és szerintem nagyon aranyos. A fénykép szerintem a legjobb. Lehet akár az első közös kép, vagy az esküvőn készült legjobb kép.
2014. ápr. 2. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
én egy életfa szimbólumos kulcstartót adnék, de nem esküvőre, hanem csak úgy...
2014. ápr. 2. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vallásosak vagytok, vagy fontosnak tartjátok az ilyen dolgokat, akkor Szent Kristóf az utazók, útonlévők védőszentje. Gyakran látok sofőröknél, kamionosoknál ilyen medált. Esetleg tehetsz rá személyes gravírozást is.
2014. ápr. 2. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kelta csomót ábrázoló medált adnék neki!
2014. ápr. 2. 10:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Jó ötleteket adtatok! Persze magában a gyűrű jelképezi ezt, de azt már kb egy éve hordjuk mint eljegyzési gyűrű és majd az esküvőn tesszük át a másik kézre. Ezért gondoltam valami olyanra ami az esküvő napjától jelképezi a jövőnket és hogy vigyázzon magára. :)
2014. ápr. 2. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!