Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Adjam vissza a gyűrűt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam vissza a gyűrűt?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 8 éve vagyunk együtt.Évekig vártam,hogy megkérje a kezem.Mindig azt mondta,hogy egyszer szeretne elvenni.Vártam,de nem történt semmi.A gyerek dolog is szoba jött,de o,azt mondta előbb házasodni akar és aztán jöhet a gyerek.Mindig azt az érzést keltette bennem,mintha siettetni akarnám a dolgot.Egyszer mondta is,hogy szaladok a rúd elé.Aztán megtörtént a csoda.Megkérte a kezem.Igent mondtam.Boldog voltam,de ahogy telt az idő elkezdett megváltozni bennem valami.Előtörtek bennem a régi sérelmek,azért,hogy így megbántott,megvárakoztatott.Persze depressziós lettem.Hónapokba telt mire,újra rendbe jöttem.Közben a gyűrű visszakerült hozza.Úgy döntöttem nem akarok megházasodni,meg is beszéltük a dolgot,azt mondta elfogadja a döntésem.Mar teljesen magam mögött,hagytam mindent.Amikor tavaly,év vége fele szoba hozta az esküvőt.Engem ez nagyon meglepett.Örültem neki,újra felkerült az eljegyzési gyűrű.Aztán elkezdtük megbeszélni az esküvő körüli teendőket,hogy mit hogyan fogunk csinálni.Aztán megint olyan nemtörődöm lett,mintha nem is akarna reszt venni az egészben.Az idő meg rohamosan telik.Most mar nem is nagyon tudom én sem,hogy mit akarok.Kicsit összezavarodtam.Párszor,mar szoba hoztam,hogy talán felesleges lenne házasodni,hisz az csak egy papír,de ilyenkor mindig azt mondja,hogy nagyon szeretne elvenni és el is fog.Mintha macska-egér játékot játszanánk. Sajnos valahogy úgy érzem ilyen tempóval soha nem fogunk eljutni addig és egyre jobban elmegy a kedvem a házasságtól.
2012. márc. 23. 10:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

te haladsz visszafelé, ő megkérte a kezed te hülyeségeket komplikáltál és visszaadtad, majd újra megkérte a kezed és mivel ő nem nagyon akarja szervezni az esküvőt ezért megint visszaadnád

Szervezd te meg az esküvőt

2012. márc. 23. 10:39
 2/20 Andizsuzsi ***** válasza:
78%
El akar venni, de nem akar a szervezéssel foglalkozni. Ennyi. Te meg kombinálsz össze-vissza. 8 év alatt nem ismerted meg? Szerintem eddig is ilyen volt, hiába ez az esküvőtök, őt valószínűleg a külsőségek nem igen érdeklik. Nekem inkább úgy tűnik, hogy te vagy bizonytalan, és benne keresed az igazolást erre.
2012. márc. 23. 10:48
 3/20 tetro ***** válasza:
69%
szerintem ha megint visszaadod a gyűrűt, az rövidtávon szakításhoz vezet majd
2012. márc. 23. 10:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Saját magadnak kreáltál problémát. Tény, hogy megváratott téged és ez időközben nem volt túl jó, de végre megkérte a kezed. Ahelyett, hogy örülnél ennek, inkább a régi sérelmeiden kattogsz. Elbizonytalanodtál és most rá akarod ezt fogni a párodra, hogy ő tehet róla. Egyébként szerintem is csak annyi van a háttérben, hogy őt az esküvőszervezés nem különösebben érdekli, ezért nem is foglalkozik vele. Ha tényleg szereted őt és hozzá szeretnél menni feleségül, akkor kapd össze magad, lépj tovább a 8 éven, örülj, hogy összeházasodtok és szervezd meg az esküvőt.
2012. márc. 23. 10:54
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

Ha egy pasi odáig elmegy, hogy megkérje a kezed, akkor tényleg szeret, és akarja is a dolgot. Ha meg kétszer is megteszi, akkor azt hiszem, megfogtad az isten lábát (legalábbis sok nő szerint - szerintem nem, mert én nem vagyok házasságpárti, de ez már az én problémám).

Ne kombinálj bele a dologba hülyeségeket! Már kétszer is bizonyította, hogy kellesz neki.

A pasik utálnak szervezkedni, ennyi az egész. Még egy házibulit sem különösebb hévvel szerveznek, nemhogy egy esküvőt :)

2012. márc. 23. 10:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Akkor meg miért van az,hogy egyszer foglalkozik vele,máskor meg nem?A külsőségek,engem sem érdekelnek igazan.Ezert is leszünk mi és két tanú az esküvőn.Szóval nem lesz nagy felhajtás.Egyszer azt mondja öltönyt akar,máskor meg azt mondja nem tudja.Igazatok van,tényleg én kreáltam magamnak a problémát,de egyszerűen nem tudtam továbblepni a dolgon.Ha elkezdem megszervezni az esküvőt,nem akarom,hogy sietősnek tűnjön.
2012. márc. 23. 11:07
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
Te is beleestél abba a hibába, hogy évekig csak menyasszony voltál,és barátnő házasság nélkül... 8 év alatt már bőven elvehetett volna.Szerintem ő is tipikusan olyan,aki nem akar házasodni,csak esetleg kényszerből belemegy....
2012. márc. 23. 11:07
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Én nem házasodnék össze vele a helyedben. Azért nem, mert ez nem őszinte kapcsolat, és játszmáztok egymással. Úgy hangzik az egész így kívülről, mint egy hatalmas nagy kínlódás. Nem tudjátok megbeszélni a dolgokat egymással, és jó kommunikáció nélkül nem fog működni a házasságotok. Biztos te is érzed ezt, azért megy el egyre inkább a kedved a dologtól. Ja, és szerintem nem csak csinálod magadnak a problémát, ahogy előttem írták, hanem az igenis nagy probléma, ha valaki nem tud normálisan, manipuláció nélkül kommunikálni a párjával.
2012. márc. 23. 11:12
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak feszült vagy.Nem lehet mindig mindenkinek jó kedve.Az előttem szóló szerintem kicsit eltúlozza a dolgokat.Mi is 8 éve vagyunk együtt és most lesz júniusban az esküvőnk.Mi is azt mondtuk régen,hogy nem akarunk esküvőt,de változtunk és beláttuk,hogy igenis kell.Nekünk is kis esküvőnk lesz 20 fős.De nem olyan bonyolult megszervezni,sok ember idegeskedik,szorong,fél,hogy milyen lesz.Nekem sincs kedvem mindig ezzel foglalkozni,meg a vőlegényemnek se,akkor egy kicsit pihentetjük és kész.Először csak a legfontosabbakat intéztük el...hely,időpont,anyakönyvvezető,meghívó.Beszéljétek át a pároddal,hogy akkor most hogyan tovább.
2012. márc. 23. 11:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem egy irányba haladtok ezen a téren,így is sok időt elpazaroltál rá.Nem lenne már kedvem hozzámenni.
2012. márc. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!