Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam vissza a gyűrűt?
11:18-nak
Sok boldogságot kívánok nektek!:)
Összetettem volna a két kezem, ha sok mindenben szabad kezet kapok a férjemtől az esküvő szervezésében :D
Sokan mondták (szolgáltatók), hogy ők ilyen vőlegényt még nem láttak, aki ennyire beleásta volna magát a dolgokba.
Szóval az az általános, hogy a férfiak rábíznak mindent a nőkre a szervezésben :)
Ez lett manapság az eljegyzésből...........................gyűrű megy ide-oda minden vita meg kombináció meg hiszti után, semmi értéke nincs ma már az egésznek.
Most komolyan, ha szereted és hozzá akarsz menni, akkor maradjon a gyűrű szépen az ujjadon és készülj az esküvődre, ha meg nem akarsz vele maradni, akkor add vissza és pápá. Undorító dolog hogy sok lány (leginkább a nagyon fiatalkákra jellemző) szórakozik és fegyverként használja a gyűrűt. Műbalhé, és gyűrű vissza. Majd újra. Majd megint vissza. Ez egy felnőtt ember lenne?
Dönts hogy akarsz-e vele lenne ha igen akkor hagyj fel a hisztikkel, mert a következő esetnél már másnak adja azt a gyűrűt.
Utolsónak.
Egyáltalán nem említettem vitát.Erről a témáról szoktunk beszelni,de nem nagyon jutunk dűlőre.Természetesen szoktunk vitázni,de más dolgokról,de most,ez nem tartozik ide.Nem fegyverként használtam a gyűrűt.Csak a párom is elég bizonytalannak tűnt számomra,ezert lettem én is az.Tanácsot akartam kerni,hátha valaki volt ilyen helyzetben.
Igen, szerintem add vissza, szakíts vele, és ülj le szépen magaddal lerendezni belül a dolgaidat, hogy ki vagy és mit akarsz.
Ne foglakozz se rokonnal, se baráttal, se jó- vagy rossz tanácsadóval, csak ülj le, engedd el magad és hagyd, hogy a gondolataid szépen előkússzanak a mélyből, ahova a félelem és a beteges megfelelni akarás hosszú éveket alatt betuszkolta őket.
Aki el akar venni, az el fog venni. Nem játszmázgat ide-oda, nem cicázik, nem számolgajta, hogy ki szeret jobban, nem játszik sértődősdit. Ha annyit sem tudsz vele megbeszélni, hogy mi bánt téged belül, hanem ehelyett vadidegen embereknek sírod el a bánatodat a neten, akkor ez a kapcsolat egy kalap sz..r..vasgombát sem ér. Ne pazarolj rá több időt. Fölösleges.
És az nem igaz, hogy a férfiakat nem érdekli az esküvői ruha vagy a szervezés, vagy az asztalfoglalás vagy a zene. Aki szeret, azt érdekli, és annak nyugodtan megfoghatod a kezét, hogy MINDENT közösen intézzetek.
Merthogy a házasság erről szól: fele-fele. Jóban és rosszban is.
szerinem ezt a mennyasszony játsza
nagyon bizontalan, nem tudja mit akar,
nem az az érdekes, hogy el akarják-e végre venni, hanem az, hogy miért váratták meg.
mintha nem felnőtt lenne... gyerekes
szerencsétlen pasi... öltöny legyen, vagy ne ...
nem is tudja már, hogy Te mit akarnál hallani.
én hagynálak drágám magadnak.
03-24 23:41-nak:Te biztosan nagyon magabiztos ember lehetsz.
A többieknek,pedig köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!