Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Adjam vissza a gyűrűt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam vissza a gyűrűt?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 8 éve vagyunk együtt.Évekig vártam,hogy megkérje a kezem.Mindig azt mondta,hogy egyszer szeretne elvenni.Vártam,de nem történt semmi.A gyerek dolog is szoba jött,de o,azt mondta előbb házasodni akar és aztán jöhet a gyerek.Mindig azt az érzést keltette bennem,mintha siettetni akarnám a dolgot.Egyszer mondta is,hogy szaladok a rúd elé.Aztán megtörtént a csoda.Megkérte a kezem.Igent mondtam.Boldog voltam,de ahogy telt az idő elkezdett megváltozni bennem valami.Előtörtek bennem a régi sérelmek,azért,hogy így megbántott,megvárakoztatott.Persze depressziós lettem.Hónapokba telt mire,újra rendbe jöttem.Közben a gyűrű visszakerült hozza.Úgy döntöttem nem akarok megházasodni,meg is beszéltük a dolgot,azt mondta elfogadja a döntésem.Mar teljesen magam mögött,hagytam mindent.Amikor tavaly,év vége fele szoba hozta az esküvőt.Engem ez nagyon meglepett.Örültem neki,újra felkerült az eljegyzési gyűrű.Aztán elkezdtük megbeszélni az esküvő körüli teendőket,hogy mit hogyan fogunk csinálni.Aztán megint olyan nemtörődöm lett,mintha nem is akarna reszt venni az egészben.Az idő meg rohamosan telik.Most mar nem is nagyon tudom én sem,hogy mit akarok.Kicsit összezavarodtam.Párszor,mar szoba hoztam,hogy talán felesleges lenne házasodni,hisz az csak egy papír,de ilyenkor mindig azt mondja,hogy nagyon szeretne elvenni és el is fog.Mintha macska-egér játékot játszanánk. Sajnos valahogy úgy érzem ilyen tempóval soha nem fogunk eljutni addig és egyre jobban elmegy a kedvem a házasságtól.
2012. márc. 23. 10:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

11:18-nak

Sok boldogságot kívánok nektek!:)

2012. márc. 23. 11:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Lehet,hogy csak el kellett panaszolnom ezt valakinek,mert a páromat nem nagyon mertem ilyesmivel terhelni.
2012. márc. 23. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Összetettem volna a két kezem, ha sok mindenben szabad kezet kapok a férjemtől az esküvő szervezésében :D

Sokan mondták (szolgáltatók), hogy ők ilyen vőlegényt még nem láttak, aki ennyire beleásta volna magát a dolgokba.

Szóval az az általános, hogy a férfiak rábíznak mindent a nőkre a szervezésben :)

2012. márc. 23. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez lett manapság az eljegyzésből...........................gyűrű megy ide-oda minden vita meg kombináció meg hiszti után, semmi értéke nincs ma már az egésznek.

Most komolyan, ha szereted és hozzá akarsz menni, akkor maradjon a gyűrű szépen az ujjadon és készülj az esküvődre, ha meg nem akarsz vele maradni, akkor add vissza és pápá. Undorító dolog hogy sok lány (leginkább a nagyon fiatalkákra jellemző) szórakozik és fegyverként használja a gyűrűt. Műbalhé, és gyűrű vissza. Majd újra. Majd megint vissza. Ez egy felnőtt ember lenne?

Dönts hogy akarsz-e vele lenne ha igen akkor hagyj fel a hisztikkel, mert a következő esetnél már másnak adja azt a gyűrűt.

2012. márc. 23. 13:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Egyáltalán nem említettem vitát.Erről a témáról szoktunk beszelni,de nem nagyon jutunk dűlőre.Természetesen szoktunk vitázni,de más dolgokról,de most,ez nem tartozik ide.Nem fegyverként használtam a gyűrűt.Csak a párom is elég bizonytalannak tűnt számomra,ezert lettem én is az.Tanácsot akartam kerni,hátha valaki volt ilyen helyzetben.

2012. márc. 23. 13:26
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
tudod mi jutott eszembe, ahogy olvastalak? nem szeretnél 1 helyben toporogni, de ha tôrténik vmi elôrelépés, akkor mégis csak szeretnél inkább megint 1 helyben toporogni :)) é azt tanácsolom, h magadban tegyél rendet. 8 év alatt megismerted a párodat, ô is téged. hozzáteszem, nem kis dolog ám az 1 férfitôl, h 1 visszaadott gyuru után megint megkéri a kezed... hidd el, nálunk is így volt :)) azt gondold végig, h tényleg vele akarsz- e élni 1 életen át. ennyi. ha igen, menj hozzá, ha nem, akkor ne. hogy nem segít a szervezésben? az én párom azt is lesz@rja, h milyen zene, dekor, ékszer... lesz. tôk hidegen hagyja. mikor kitalálok vmit és elôadom neki, hatalmasakat rôhôg, mert egyszeruen képtelen megerôszakolni magát, h tôrôdjôn vele. én meg csak élvezem ezt, azt csinálok, amit akarok, max. neki baszámolok, h mi hogy lesz, ha tanácstalan vagyok, akkor viszont segít. (értsd: 2 alternatíva kôzul választ). tudod, nekik nem fontosak a részleteket és így van ez jol.
2012. márc. 23. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Igen, szerintem add vissza, szakíts vele, és ülj le szépen magaddal lerendezni belül a dolgaidat, hogy ki vagy és mit akarsz.

Ne foglakozz se rokonnal, se baráttal, se jó- vagy rossz tanácsadóval, csak ülj le, engedd el magad és hagyd, hogy a gondolataid szépen előkússzanak a mélyből, ahova a félelem és a beteges megfelelni akarás hosszú éveket alatt betuszkolta őket.

Aki el akar venni, az el fog venni. Nem játszmázgat ide-oda, nem cicázik, nem számolgajta, hogy ki szeret jobban, nem játszik sértődősdit. Ha annyit sem tudsz vele megbeszélni, hogy mi bánt téged belül, hanem ehelyett vadidegen embereknek sírod el a bánatodat a neten, akkor ez a kapcsolat egy kalap sz..r..vasgombát sem ér. Ne pazarolj rá több időt. Fölösleges.

És az nem igaz, hogy a férfiakat nem érdekli az esküvői ruha vagy a szervezés, vagy az asztalfoglalás vagy a zene. Aki szeret, azt érdekli, és annak nyugodtan megfoghatod a kezét, hogy MINDENT közösen intézzetek.

Merthogy a házasság erről szól: fele-fele. Jóban és rosszban is.

2012. márc. 23. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

szerinem ezt a mennyasszony játsza

nagyon bizontalan, nem tudja mit akar,

nem az az érdekes, hogy el akarják-e végre venni, hanem az, hogy miért váratták meg.

mintha nem felnőtt lenne... gyerekes

szerencsétlen pasi... öltöny legyen, vagy ne ...

nem is tudja már, hogy Te mit akarnál hallani.

én hagynálak drágám magadnak.

2012. márc. 24. 23:41
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Engem 4 év után kért meg, kb. 2,5 hónap boldogság után bennem is visszajöttek a sértett érzések, mert én sokkal előbb számítottam gyűrűre. Olyannyira, hogy azelőtt 1 nappal, amikor ki akartuk vinni a meghívókat, megpendítettem neki, hogy mi lenne ha nem lenne esküvő? Szerencsére ismeri már a hangulatingadozásaimat, azonnal kiszedte belőlem, mi a fene bajom van, majd biztosított róla, hogy el akar venni feleségül, engem és nem mást és nem szamár vagyok a ló helyett és ő nem bizonytalanodott el és nem kényszerből vesz el...Kb. 2 órán át beszélgettünk, és én megnyugodtam. Azóta nem tört rám újabb házasodási pánik és nagyon boldog menyasszony vagyok:)
2012. márc. 25. 00:39
 20/20 A kérdező kommentje:

03-24 23:41-nak:Te biztosan nagyon magabiztos ember lehetsz.

A többieknek,pedig köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 27. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!