Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek, hogy nem fogok menyasszonyi cipőt találni. Hol keressek Bp-en?
nekem is 41-42-es a lábam, sztem a humanicba fognak hozni 1-2 hónapon belül új cipőket!
A 10 cm-eres sztem is hátrányos, kicsit viselés után fájdalmas benne lenni
Hú, köszönöm 24-es!! :)
Akkor ezt észben tartom, benézek oda majd.
Megmondom őszintén, hogy én pedig csak a kínaiban találtam...
A többi vagy szatén, vagy csili-vili vagytúl magas, vagy lyukas orrú..vagy..vagy.. Mindegyikre volt kifogás..
Erre valami másért mentem az Ásia Centerbe ( sminkcuccok) és erre ott volt a polcon..
Bőr belsővel, ha papír talpa is volt nem zavart, mert nagyon knyelmes volt..
Reggeltől másnap hajnalig tudtam viselni..
Azőta találtam feketében is, úgyhogy vettem, mert annyra kenyelmes volt, én pedig sokat mozgok magassarkúban, így fontos, hogytalpalni is lehetpssen a cipőben..
20e et szántam a cipőre, így csak 4500 volt( rakattam rá másik sarkat, higy ne csússzon) de ez ugye nem vot szempont, hanem az, hogy illjen a menyecskeruhához is (ahhoz is mindenképpen fehér cipő illett) feladtam magamnak a leckét..
Amúgy sokan emlegeik a Reno-t én avaly nem alálam ott sem, humanicban sem Ccc ben sem, deichmanban sem, salamanderben is jártam..igazándiból a west end árkád mom, allee, aréna pólus vonalon a összes cipőboltot végigtalpaltam....
Már kétségbeestem..
Viszont rmélem te megtalalod a nem kínai cipődet..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!